2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android játék ajánló

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Radiant és Speedx 3D - függőség felsőfokon!

[ ÚJ TESZT ]

Sziasztok!

Amikor pár hónapja megvettem a HTC Desire telefonom, eszem ágában sem volt játszani vele, míg rá nem találtam-e két remekműre:

Radiant - retro űrháború - videó

A játék célja az űrrobotok legyőzése és az emberi faj megmentése. Zseniális retro grafika és kidolgozott hanghatások közepette, hatféle fegyverrel (a begyűjtött kreditekért ápgrédelhetőek) eshetünk az ellenségnek. Az játékot a képernyő jobb és baloldalának megérintésével irányíthatjuk. Megunhatatlan!

Speedx 3D - elszállt utazás - videó

A játék célja a hengerpaláston való száguldás közben, az ütközés nélküli túlélés. A játékot a telefon jobbra és balra döntésével irányíthatjuk. A bűvös grafika, illetve az Android játéktörténelem legsokatmondóbb háttérzenéjére suhanhatunk, hol a belső, hol a külső palástján a hengervilágnak. Megunhatatlan!

A játékokat legálisan vásároltam meg itthonról egy Angliából származó SIM kártya, egy bankkártya és Wi-Fi segítségével, előbbiért ezúton is köszönet tildy-nek.

A Radiant-ért 507 Ft-ot, a Speedx 3D-ért 334 Ft-ot kellett fizetnem. Mikor vettem utoljára ennyiért szoftvert?

Jó szórakozást, üdv:

Bence

ui.: Ma (08.05) újabb három finom játékkal lettem gazdagabb: Hyper Jump, Shoot U! és Super Tumble - beszámolók hamarosan. Illetve demóként letöltöttem a Amtalee-t is.

Tesztkészülék: HTC Desire + 2.2 Froyo.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.