2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Agyő április!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság - 100+ milla. De találó név a DÉLIBÁB 2005...

[ ÚJ TESZT ]

Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság - 100+ milla.

De találó név a DÉLIBÁB 2005 Kft. is. Őket épp felszámolják. A címadón pedig 100 milla fölött (mennyivel?) szeretne az APEH adót behajtani, immár 180 napja, kevés sikerrel. Egy hónapos altatás/keltetés után néhány napja nyilvános az APEH felé sokkal tartozó magán- és nem magánszemélyek listája, az adóhivatal oldaláról lehet letölteni egy nyurga .pdf-ben. Letöltöttük.

Túl sokat persze nem mond egy ilyesmi lista, de azért érdekes volt szembesülni a számteches grundon focizó cégekkel, nem győztük kapkodni a fejünk. A lista elején beköszönt egy Ezüsthajó-Akció-Arago hármas, ezekre egy hoppával reagált a bennünk szunnyadó egyszeri állampolgár, persze fogalmunk sincs, alap-e ez bárminemű elmarasztalásra, nem a mi dolgunk.

És aztán jöttek a nevek. Úgy mint Basys, Made in Carrera, Juventus Computer, Rufusz Computer Rendszerház, és egy, a vadászattal vélhetőleg hoppon maradt cég, a Processzor-Hunter Kft. Mind 100 millió forint felett tartoznak. Lelkük rajta.

A lista alsó szelete a felszámolás alatti vállalkozásokat sorjázta, itt is találtunk pár ismerős nevet. Esetükben is az adóhatóság volt az (persze ki tudja..), aki utoljára és igazán. (nevet..)

Szemezgettünk. Compu-credit, Ex Malcolm, Ready Computers, www.aqua.hu kft. Nagykerek és kiskerek. Szevasztok.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.