2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

A soha nem nyugvó flex ódája 2. rész

Az új átalakítás alapja egy, már önmagában is gyönyörű Chieftec DA-01W ház lett.

[ ÚJ TESZT ]

Intro

Üdvözlök mindenkit, ismét!

Az első cikk végén előrevetítettem, hogy nem adom fel a moddingolást és lesznek még házak, melyek az átalakítási hajlamom áldozatául esnek. Ennek a folyamatnak köszönhető ez a cikk.

Az új átalakítás alapja egy Chieftec DA-01W ház lett. A barkács topikban és az említett cikkben is említettem, hogy ebben a projektben többször szeretném használni az esztergát és a többi eszközömet. Most hivatalosan is bejelentem, hogy ez nem jött össze. Elsődlegesen azért mert a saját szerszámaim 60+ km-re vannak tőlem, másrészt csak ezért drága mulatság lett volna utazgatni.

Maga a ház önmagában is gyönyörű. Az már gondolom az előző cikkemből is kiderült, hogy a nagy toronyházak rajongója vagyok, mert rengeteg bennük a lehetőség. Szám szerint ez a negyedik ilyen házam és ezek közül a negyedik ami át is lett alakítva ( vagyis az összes :))) ).

A megvalósítás módja új volt számomra, még soha nem dolgoztam plexi lemezzel, pláne nem ennyivel. A nagyoló vágást rábíztam a cégre ahol vettem az alapanyagot, így mindegyik lemez közel végleges méretében érkezett meg (hangsúlyozom, hogy "közel végleges", de erről majd később).

Nem szerettem volna túlbonyolítani a házat, A tervvel ellentétben sok mindenen módosítottam, egyszerűsítettem, részben az időhiány miatt, részben a megfelelő szerszámok hiánya miatt. Próbáltam egy nagyon letisztult "egyszerű" házat létrehozni, ami szerintem sikerült is.

Nézzük mit sikerült alkotnom ebből a tervből, addig a pontig, ameddig eljutottam (erről majd később):

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.