2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

17 nap, 6 ország, 6500km

Kamionos riportcikket írtam, egy nem mindennapi, nem átlagos életformáról.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Sziasztok.

Íme egy kis bevezető.

Lassan több mint egy éve jelen vagyok köztetek, és elég sok barátot, havert sikerült összeszednem. Akikkel folyamatosan tartom itt a kapcsolatot, tudják hogy mi az én álmom. A kamionozás. Az ég adta nekem azt hogy az édesapám kamionos lett, és ezáltal beletekinthetek a szakma mindennapjaiba. Tudni kell rólam, hogy 17 éves vagyok, de a fél életemet a kamionok anyósülésein töltöttem el. Ma holnap több mint 500.000km-ert utaztam a világban.

Akik figyelemmel kísérik a blogomat, azok tudják hogy 3 héttel ezelőtt hosszú útra indultam. Ezt szeretném megosztani veletek. Sajnos képekben nem lesz túl gazdag, de ígérem mindent megteszek. Mentségemre szolgáljon, én fényképeztem mint a gép, 1300 képet csináltam, azonban csak 200 maradt ép, mert amikor hazaérkezésünk után át szerettük volna tenni a képeket, a kártyaolvasó bedöglött, és elrontotta a képek nagy részét. Még mielőtt belekezdenék, szeretném megköszönni Keldor Papa-nak a fuvart, és remélem később is számíthatunk rá. Hát akkor nyomás.

6 országot jártam be, keresztbe kasul, kivéve Dániát. Országok időrendben.: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Németország, Dánia, Svédország -visszafelé- Svédország, Németország, Ausztria, vissza Németország, Ausztria, Magyarország.

Aki ismeri Moldova György : A pénz szaga című könyvét, az tudja miről beszélek akkor, amikor azt mondom hogy nem mindennapi életformában vesznek részt azok, akik benne vannak a szakmában.

Egy álmom töredéke vált valóra. Kamionos lettem, kamionosnak néztek, kamionosokkal főztem együtt *ezer kilométerre az otthontól. Lehet hülyének néztek emiatt, hogy ebben mit lehet szeretni, én ebben nőttel fel, ez az én életem.

*A képekre rákattintva az eredeti méretben jelennek meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.