2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Saját drónom története,avagy egy F450 quadcopter építése.

    Kedves érdeklődők! Ez a leírás lassan ,de halad.

    A modellezés nálam 15-20 éve kezdődött egy Tamiya 4 wd-vel,majd 10-es Moki motoros trénergép,koax helik,egyéb játékhelik,habrepcsi,csónak követték. Mivel a modellezéshez szerintem kitartás,idő,és pénz (pénz..pénz..) kell,de nekem egyikből sincs bőven így rövidebb hosszabb időn múlva,vagy eladásra,vagy feledés homályába kerültek.( padlás )
    A mostani történetem előzményeként ,reagálva a világon elharapódzott drón örületre, beszereztem egy Eachine H8 mini nevű főleg szobai drónocskát.Gondoltam,ha ez megtetszik,továbbléphetek.

    Mivel ezzel még én is könnyedén megtanultam röpködni,elkezdtem a téma után olvasni. Olvasás,kutatás közben beszippantott a project és belevágtam egy nekem bőven túljó,kissé erőmön felüli építésbe.
    Majdnem mindent kedvenc piacomról az Aliexpress eladóitól szereztem be. Számomra fontos,hogy olcsón,házhoz jön az árú,mert sajnálatos és szégyenteljes módon reggeltől estig dolgozom ezért az átlagos boltok elég elérhetetlenek számomra. Sokszor az árú hazai postaköltsége annyi mint az árú Kínából házhoz szállítva. 150 vásárlás fölött vagyok,és egyetlen esetben nem jött meg az árú,de akkor a hazai posta szorgos kezei között tűnt el.

    Folytatás...

    zarew 8 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.