2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Garanciális tapasztalatok

  Eddig nem sok cég garanciális ügyintézésével kerültem kapcsolatba, de eddigi tapasztalataim túlontúl pozitívak és félek előbb-utóbb jön a vidám magyar pofáraesés. (remélem nem most) Történt ugyanis, hogy a 2 hetes Indesit mosógépem tegnapról mára úgy döntött ő nem óhajt bekapcsolni és elutasítja az áramot az életéből, elunta a mosást. Üfsz.-es hölgy maximálisan korrekt volt, szakszerű, kedves, udvarias, eddig csupa pozitív tapasztalat, hát remélem a szervizesek is ilyenek lesznek. Várom a folytatást, majd megírom itt folytatásként.

  Eddig a Logitech és a Dell szolgáltatásait vettem igénybe, mindkettőről ódákat tudnék zengeni, de megtették már helyettem sokan mások, maradjunk annyiban, hogy ezek miatt a tapasztalatok miatt fogok csak Logi perifériákat és NBD garis Dell notikat venni a jövőben is.

  Valakinek esetleg akad Indesites sztorija?

  Szerk. 11.05.:

  Felhívott ma délelőtt a szervízes, megbeszéltük az időpontot 13 órakor már itt is volt. Lekapta a mosógép tetejét, egy csatlakozó lazult meg és ezért nem kapott áramot a gép. Megszorította a csatit fogóval, gép teteje vissza, tesztelés, hibátlan, köszönöm, viszlát! :) Egy újabb cég szerzett nálam pirospontot :D

  vwpolopg 11 éve 0

 • Falusi snickers szendvics

  Hozzávalók: Mogyoróvaj, mogyorókrém (jelen esetben szánalmas utánzata tejkrémmel), kenyér.

  Elkészítés a mellékelt képen látható módon :D

  Végeredmény amikor megérzed a snickers ízt, felbecsülhetetlen :D

  vwpolopg 11 éve 12

 • Fogorvos mizéria...

  Sziasztok!

  A segítségeteket szeretném kérni, előbb leírom az előzményeket, aztán pedig, hogy miben is kérném a segítségeteket.

  Előrebocsátom, világéletemben mindig normálisan napi 2x minimum mostam fogat, 3 havonta cserélem a fogkefém, használok szájvizet, fogselymet, úgymond minden ilyen hülyesget betartok... mégha az utóbbi időben úgy is éreztem, hogy hiába...
  Szóval a történetem a 2009-ben kezdődik, amikor is az addig egyetlen rossz fogam elkezdte megkeseríteni az életem. 1. legnagyobb hiba, hogy nem mentem időben fogdokihoz, csak amikor baj volt.
  Mindig is féltem a fogorvostól, így húztam halasztottam, hogy a kialakult lyukkal elmenjek a fogorvoshoz. Semmi jót nem hallottam az SZTK-s mészárosról, szóval emiatt különösen féltem. Aztán egyszercsak a lyuk igen mély lett, és elkezdett fájni a fog... én meg hülye voltam és ekkor se mertem elmenni a fogdokihoz. Több mint egy hónapig éltem fájdalomcsillapítón, majd a fájdalom elmúlt magától. Tapasztaltabbak sejthetik, igen, elkezdett kihalni az ideg a fogból. Én meg örültem magamban, hogy jajj de jó, nem kell fogorvoshoz menni... Mivel a fájdalom elmúlt, de a fogérzékenység hidegre/melegre megmaradt végül 2010 nyarán csak rászántam magam, elmentem a mészároshoz aki betömte. Semmi fúrás, csiszolás, fogta és a lyukba belekente a tömőanyagot. Jó volt végre minden. 3 napig. Aztán újra érzékeny lett.

  Folytatás...

  vwpolopg 12 éve 49

 • FAIL:D

  :DDD

  vwpolopg 14 éve 8

 • Selmeci diákhagyományok

  Sziasztok/Jó Szerencsét!

  Vannak itt a PH!-n akik ápolják a Selmeci diákhagyományokat? Ha igen, melyik utódintézményben tanultok/tanultatok? Aki nem tudja miről is van szó, az röviden itt olvashat róla.

  vwpolopg 14 éve 8

 • Nokia E51

  Elöljáróban annyit, hogy ez az első írásom itt, eddig csak olvastam mások írásait, de...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 16 éve 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.