2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • S.O.S. tintapatron töltéssel kapcsolatban - Hol töltessük?

    Adott egy HP DeskJet 3545-ös tintasugaras nyomtató, és töltetni kéne a fekete patront (hp 650), mert nagyon gyorsan kifogy belőle a festék, venni meg kicsit húzós, mondhatni heti szinten. Volt egy hely, ahova elvittük töltetni (Kálvin téri aluljáró), de másfél hétbe telt, mire elhozhattuk. A hozzáállás is fura volt, pl. ígérték, hogy telefonálnak ha kész van, de nekünk kellett mindig telefonálni. Úgyhogy ezt a lehetőséget kilőttük. Véletlenül valaki nem tud a belvárosban tintapatron töltő helyet? Előre is köszönöm. :R

    Vic87 9 éve 5

  • Most már aztán felháborító!

    Személyesen nem engem érint, de akkor is mélységesen felháborít az, ami a posta körül forog. Röviden a történet: munkából jövet haza-mint mindig-, megnéztem a postaládát, hátha tartalmaz valami érdekeset, mondjuk a számlákon kivül. Volt is benne két levél, egyik villanyos, másik munkaügyis, utóbbi tesómnak címezve. Kibontottam, és láttam, hogy öcsémet csop.tájékoztatóra hívják, július 13-ára, 1 órára, az az mára. Önmagában ezzel semmi gond nem lett volna, ha ad1 nem negyed 6-kor olvasom el (családból apámnak és nekem van kulcsom a ládához, és nappal egyikünk sem volt itthon), ad2 nem ma került volna be a ládába. Vagyis erről a dologról lecsúszott öcsém, viszont ennek következménye lesz, vagy már meg is történt: azonnali törlést jelent a regelt álláskeresők rendszeréből, plusz FHT megvonást.
    A levélen július 7 van megadva feladásnak, de 10-éig se érkezett meg, legalább is én, aki minden nap megnézi a ládát, nem láttam. Miként lehetne kideríteni, hogy ezt a levelet mikor dobták be a postaládába? Csak mert öcsém el fog menni a munkaügyibe, hogy elmondhassa, aznap kapta meg a levelet, amikor menni kellett volna. Azonban bizonyítani nem fogja tudni, hogy valóban a mai nap folyamán dobták be a levelet. Mivel tömeges levélfeladással adták fel, így se térti, se ajánlott, se elsőbbségi nem volt rajta. Ha esetleg tud valaki okos dolgot írni, megköszönöm.

    Vic87 9 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.