2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megtaláltaaaaaaam!

    Nem túl érdekfeszítő bejegyzés, de az enyém, blee. :P

    Van egy kedvenc, régi olasz film (Oké, Néró), amit gyerekkoromban szüleim felvettek vhs-re, de a szalag biztosan megsérült, mert próbáltam megnézni, élvezhetetlen, sok vízszintes piros csík jelenik meg a filmen. Korábban kerestem neten, de istennek se találtam sehol, viszont ma, már ha nem is csúcsminőségben, de megtaláltam, és úgy örülök neki, hogy csak na. :))
    Juppi!!! :DD

    Vic87 13 éve 2

  • Miért ilyen magas az otthon?

    Ajj de utálom néha, hogy 4m 20cm-es belmagasságú a lakás, mert az ablak is van vagy 3 m, ha nem több, függönyt meg nem tudom magam felrakni, mert leszédülnék a létráról, s apám se fiatal már, hogy felmászkáljon a karnisért, azt levegye-feltegye.. bár kénytelen volt nem rég. Háááááát, ez van.

    Vic87 13 éve 44

  • 101 év

    101 éve, 1910-ben, ezen a napon született apám anyja, a nagyanyám. Boldogot neki! :C
    Ez nem olyan fontos, de 23,5 éves vagyok ma, ikertesómmal együtt. :D

    Vic87 13 éve 14

  • Sajna vannak ilyenek

    Nem reklámozom, pontosan hol lakom, csak annyit, a belváros szívében. Sok öreg lakik erre, abban a házban is 1-2, ahol élek, "legfiatalabb" 73 éves . Nem is ez a lényeg, ki mennyi meg ilyesmi, hanem az, hogy vannak emberek, akik mintha tudnák hova kell becsengetni, és megkárosítanak egy szerencsétlen öreget.. És akkor vázolnám a történetet:

    Apám sokáig volt egyik szomszéd néninél, na mondom mi történhetett, aztán haza jött, és elmesélte mi volt. Délelőtt, valamikor 10 óra környékén becsengettek az öreg nénihez, hogy valamelyik szolgáltatótól jöttek, ellenőrizni akarnak. A madár néni kinyitotta a rácsot, ami az ajtó előtt van neki, azok meg abszolút nem finom módon bementek a lakásba. Kitaláltak valami hülyeséget, hogy a néni menjen be a wc-be, és ott nézze meg mi van, addig azok a személyek megnézték mit lehet elemelni, meg is tették, az öreg táskáját mindenestül elvitték, gyorsan távoztak. Erre feleszmélt a néni, de már késő volt, aztán talán fél órára rá hívta apámat, mi történt. Volt kint rendőrség, de a kamu szolgáltatós emberkék arcát nem jegyezte meg az öreg, így nem lehet mit csinálni, ha csak másnál nem próbálkoznak még, és el nem kapják őket. Nálunk sose történt ilyen, pedig van öreg a lakásban.
    Nem ez az első eset ebben a házban, mert máskor is engedtek be kamu dumás embert az öregek. Nos, remélhetőleg máskor nem történik ilyen eset, bár garancia nincsen, de bízni lehet.

    Vic87 13 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.