2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • De király nap volt, hinnye!

    Mai program: menetel anyámhoz. Eddig oké. Gyaloglás Délibe tesómmal, még ez is belefér, mert nem először gyalogoltunk oda. Belváros szívében lakunk, itt merülhet fel a kérdés, hogy vajon miért is gyalogoltunk a vonatállomásra.. Csupán csak azért, mert diák nincs, a nem létező efszom meg kizárt, hogy 4 metrómegállónyi útért kidob pénzt vonaljegyre. Annak áráért eljutottam több kilométerre távolabb. Na szóval, jegyeket megvettük, vonatra felszálltunk, és helyet foglaltunk. Arra tippeltem, Kelenföld környékén jön kaller, aztán sehol se volt. Jó, vártunk tesókámmal tovább. Érd-felsőnél megpillantottam a kallert, de aaabszolút nem haladt felénk. Már majdnem Érdnél jártunk, a célállomásnál, akkor se jutott el hozzánk. Megállt a vonat Érden, pont akkor ért oda, de csekkolni már nem tudott. Leszálltunk, cseppet mérgelődtem is, hogy ha ezt tudom előre, hogy el nem ér minket, jegyet se kellett volna venni odafele, csak vissza.
    Megérkeztünk anyánkhoz, pár órát eltöltöttünk vele, aztán a kb. fél 8-assal hazamentünk. Út közben közelünkben ült két lány, amivel nem is lett volna gond, de ott helyben sminkeltek, amit nem igazán szeretek. Nem olyan biztos az, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem komázza a nyilvános sminkelgetést. Nem értem, otthon ezt meg lehetne tenni, nem? Én is otthon csinálom, de nálam sokszor a korrektornál, és szemcerkánál kimerül a sminkelés fogalma. Hozzá teszem, 16-nál nem voltak többek. Próbáltam nem oda figyelni utána, valahogy sikerült is.

    Folytatás...

    Vic87 14 éve 15

  • Sokat jelent..

    Varrás… Számomra sokat jelent ez. Már kicsi koromban tudtam varrni, de akkor még csak kézzel ügyködtem össze ezt meg azt. Jobban bele gondolva nem mindent varrtam, mert volt, amit nem lehetett. Például amikor nyáron kint a telkünkön töltöttem az időt általános suli után, különböző napilapokból összeraktam egy cipőt, ragasztószalaggal fedtem be a talpát, hogy ne kopjon el idő előtt, hiszen szerettem abban flangálni. Egyrészt magam szórakoztatására csináltam, másrészt, mert kényelmetlennek tartottam a szandálokat, papucsokat, stb., az meg kényelmes volt. Azóta sokat fejlődtem. Igaz cipőt nem gyártok már papírból. Volt dolgom később vele, 2007-ben ruhát kellett készíteni minden olyanból, ami papír. Mit ne mondjak, keservesen meg kellett dolgoznom, hogy sikerüljön. Következő évben egy 3 db-os kollekciót kellett összehozni (vizsga feladat keretein belül), sikerült. Egy kép Róla:

    (Személyiségi okokból az arcok cenzúrázva.)

    Mostanában magamnak varrok (hogy legyen még hova fejlődni), meg aki megkér. Egyelőre nem jövedelmez annyit, de egyszer biztosan fog.

    Vic87 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.