2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • TheVR Android App

    Sziasztok!

    Nem tudom mennyien követitek innen a TheVR munkásságát, de egy rövid, informáló bejegyzéssel egy hozzájuk kapcsolódó android alkalmazást szeretném azok figyelmébe ajánlani, akik érdeklődnek a tartalmaik, közösségük, tevékenységük iránt.

    Az itt közzétett alkalmazás általam, önszorgalomból készült, a TheVR engedélyével.

    Viszonylag rég óta követem a srácokat, videóikat. Kezdetben a Youtube platformon indultak, mostanra tevékenységük inkább a Twitch keretein belül zajlik. A Play Áruházban ekkor kerestem rá, hátha van egy olyan alkalmazás, ami egy helyen tartalmaz róluk minden szükséges infót, így nem több forrásból kell beszereznem az információkat. Nem találtam ilyen alkalmazást, ezért mivel webprogramozással foglalkozom, gondoltam belekóstolok az android/java világába. Az app ötlete, megvalósítása így született meg, úgy véltem másnak is hasznos összefoglaló -kvázi minden az egyben- alkalmazásként szolgálhat mások számára is. Az óta persze kicsit okosítottam rajta, hogy a közösség számára egyre több hasznos funkcióval szolgáljon.

    Folytatás...

    vazee00 6 éve 0

  • Telefontokokkal kapcsolatos kérdőív

    Sziasztok!

    Telefontokokkal kapcsolatos közvélemény-kutatás céljából szeretném egy rövid kérdőív kitöltésre invitálni az ide tévedteket. A kérdőív 15 kérdésből áll, a megválaszolásukat, illetve kitöltést követően pedig elindul egy egyszerű, szórakoztató kis játék.

    Űrlap: [link]

    További kellemes hétvégét!

    vazee00 6 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.