2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pocophone tulajok!

    Hello

    Egy telefon vásárlás előtt állok, és kinézztem a Pocophone F1-t.
    Ezzel kapcsolatban kérdezném meg a ph-s közösséget Pocophone tulajait, hogy mik a tapasztalatai a telefonról? Netalán akinek garanciális baja volt az hogy zajlott(az itthoni modelt venném a xiaomi webshopjából)?

    TreXesZ 5 éve 28

  • Miért csinálod ezt Asus???

    Ez a bejegyzést részben csak érdekességkép részben meg sorstársaim segítségére írom. De,hogy miről is van szó?

    Egyszerű, adott az én szeretett és imádom Asus Zenfone 2 ze551ml(WW) telefonom,amit hatalmas megelégedetséggel használok. Egyetlen egy dolog zavart benne,hogy ezen a flagship telefonon még mindig 5.0 van, pedig az Asus már nagyon régóta ígérgeti a 6-ost. Pont 2 napja(október 11-én) ez megint felvetődött bennem,hogy mégis mi mi a helyzet a marshmallow-al. Hát a legegyszerűbb módon rákerestem, hogy van-e valami fejlemény ez ügyben. És ezután ez fogadott,mint első találat:
    https://www.asus.com/zentalk/ph/thread-98381-1-1.html

    És ez nem vicc,az asus tényleg így,ezen az istenháta mögötti felületen adta ki a 6.0-ás frissítést,és semmilyen formában sem próbálják értesíteni a felhasználót,hogy ha frissíteni akarsz,akkor ne várj az OTA-ra, hanem manuális frissítés kell. Én ezt nem tudtam személy szerint felfogni,hogy egy olyan cég,mint az Asus miért cselekszik így, miért nem tudatja a felhasználóikkal,hogy Van lehetőség a frissítésre.

    Folytatás...

    TreXesZ 8 éve 11

  • Battlefield:Hardline-ról röviden bf-es szemszögből.

    Először is üdvözlök mindenkit első logout-os blogbejegyzésemen. Egy ideje gondolkodom,hogy elkezdek itt logout-on blogolni, csak a megfelelő téma hiányzott a nyitányhoz,de most végre megvan
    Ez az egész az én enyémi véleményem,nem várom el,hogy egyet érts velem!
    Na nemrégiben lehetőségem nyílt kipróbálni egy jó barátomnak hála a battlefield:hardline-t(a multit próbáltam,így most arra is fogok fókuszálni).Így elöljáróban megjegyzem(bár ezt már mindenki tudja),hogy ez a játék max egy nagyobb bf4 dlc-nek menne el(bár lehet annak se egyes okokból,de erről majd később).
    Kezdjük azzal,ami szembeötlik,a látvánnyal,ami a bf4 után kritikán aluli,főleg,hogy a játék még rosszabbul is van optimalizávalva mint a 4. Nem is arról van szó,hogy egetverően ronda lenne(pl:a codosok(értsd 10 éves kölykök,akik megvesznek minden codot) már egy ilyen grafra is nyáladzanának,de egy bf4 után ez majdnem vállalhatatlan.És még annyi pozitívuma sincs,hogy jobb lenne az optimalizációja,mert az se egy magas szint.

    Folytatás...

    TreXesZ 9 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.