2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Repülés

    Most, hogy előtérbe került a repülés, azaz inkább a nem-repülés az óriási kénfelhők miatt, leírnám nektek a 14. repülésem alatt készített jegyzetemet:
    Beszállás már megtörtént, és itt ülök a repülőn. Kényelembe helyezkedem, mert bő 3 órás repülés vár rám.
    Alattam beindul valamilyen motor, zúg ám rendesen. Kis várakozás után elindulunk a kifutópálya felé, majd körülbelül 5 perc zötyögés után kicsit elkezdünk lassulni. Ilyenkor az ember már nagyon a levegőben akar lenni, ezért nagyon hosszú 5 percnek tűnik. De sebaj, beraktam a fülembe a fülhalgatót, mert a zene legalább elnyomja a hajtómű hangját. Éppen azon gondolkozom, hogy ennél rosszabb helyre nem is ülhettem volna, mert a szárny itt van mellettem, és eltakarja a kilátást. Ja és kilátásról jut eszembe: alig látok valamit belőle, mert nem ablak mellett ülök...
    Hirtelen puskagolyószerűen elindul az óriási gép. Pár pillanat alatt már egyenesen az ég felé néz, majd elrugaszkodik a földtől, mint egy kenguru. Ugyanolyan értéz volt ez, mint a vidámparkban a gyorsan kilövő hullámvasutak. Már az égben vagyunk. Engem eléggé zavar a gép rázkódása, de körülnézve észreveszem, hogy a többieket nem.

    Folytatás...

    torda7 14 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.