Hirdetés

2021. augusztus 5., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • LG O2X első hsz. update 11.08.14.

  FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

  2011. május hónapban, a Telenornál folyamatban lévő hálózatfejlesztés és annak finomhangolása miatt rendszeresen előfordult a térerő kimaradása, a 3g hálózat elvesztése. Ezek a problémák nem a telefon meghibásodására vagy szoftverének problémájára vezethetők vissza, hanem egyértelműen a szolgáltatónál felmerülő hálózati kimaradások eredményei. A Telenornál ezen fejlesztések 2012. év végéig elhúzódnak, így előfordulhatnak a későbbiekben is hasonló gondok.

  I. SPECIFIKÁCIÓK, VÁSÁRLÁSI TANÁCSOK, HIBAJELENSÉGEK, HASZNOS TIPPEK

  2011. első negyedévében jelent meg ez az első 2 magos okostelefon. Kis hazánkban a Telenor árusítja illetve mobilos boltokban már 90.000,- Ft környékén kapható kártyafüggetlenül. Többen jelezték, hogy az olcsóbb helyeken esetlegesen külföldről behozott nem európai független telefonokat adnak el, ezekkel a későbbi szoftverfrissítések után jelentkezhetnek problémák, ugyanis ilyen esetekben olyan romot tölt a telefonra, ami esetleg nem tartalmaz magyar nyelvet. A magyar nyelv ebben az estben is visszaállítható lesz (lásd később).

  Folytatás...

  tome.jr 10 éve

 • Green vs. OC

  Sokat foglalkoztatott az utóbbi időben egyre több gyártó által bejelentett green edition videókártyák tényleges teljesítménye és fogyasztása. Sok emberben felmerül, hogy a „green” kártyák csak marketing célt szolgálnak és valójában semmiféle újítást nem tartalmaznak, legfeljebb órajelük és feszültségük van a referencia modellhez képest visszafogva, aminek eredményeként azonban a teljesítményük jelentősen csökken.

  A jelenlegi tesztben egy konkrét VGA típuson keresztül megpróbálok választ adni arra a kérdésre, hogy egy green és egy OC változat között teljesítményben, fogyasztásban, tuningolhatóságban, esetleg a hűtés hatékonyságában milyen különbségek tapasztalhatóak.

  1. ZOTAC 9800 GT ECO és AMP

  A tesztben a Zotac AMP és ECO változata kapott helyet. Az AMP verzió a referencia modellhez képest magasabb órajelekkel rendelkezik, hűtése viszont megegyezik azzal. Az ECO áttervezett nyákjára nagyobb hűtőborda került, továbbá órajeleit alacsonyabbra pozícionálták. Az AMP változathoz képest a feszültség értékek némileg alacsonyabban kerültek beállításra. 2D módban mindkét kártya 0,95 volt feszültségen üzemel. A 3D feszültség értékek az AMP esetében 1,1 volt, az ECO esetében 1 volt.

  A kártya és a doboz tartalma:

  Folytatás...

  tome.jr 12 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.