Hirdetés

2021. május 18., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Huawei Mate 9 - Az én Hüvelyk Matyim

  Egy hónapos használat után szeretném bemutatni nektek a Huawei cég phabletjét.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 52

 • Új telefonom bemutatója várható

  Készülőben:

  tal-garius 4 éve 3

 • Nintendo Classic Mini

  Nintendo elkészítette az egyik legsikeresebb konzoljának "felújított" változatát, Nintendo Classic Mini néven.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 85

 • Nintendo Classic Mini

  Ízelítő:

  tal-garius 4 éve 0

 • Sony Xperia Z3 rom letöltés és ftf készítés

  Hellosztok!

  Aki még nem telepítette annak írnék egy rövidke leírást egy tiszta telepítéshez.
  (Leírtakat csak saját felelősségre!)
  - Elsőként mentsünk le mindent a telefonunkról, telefonszámokat szinkronizáljuk, stb.
  - USB debugging módot (USB hibakeresés) engedélyezzük, Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek (Ha ez nincs Beállítások -> Telefonról menü -> Buildszám részt többször nyomkodjuk meg!)
  - Ismeretlen források telepítését kapcsoljuk be Beállítások -> Biztonság és ott pipáljuk be.
  - Telepítsük fel a telefon Driver-t
  - Akkumulátor legyen 80% töltöttség felett
  Ha ezek megvannak kezdhetjük is.
  - Töltsük le a XperiFirm programot, majd telepítsük. Ezzel le tudjuk tölteni a legfrissebb Android szoftvert a telefonunkhoz. Figyeljünk oda a típusszámra, egyezzen a leszedett rendszerrel. (Alap model D6603, ellenőrizheted Beállítások -> A telefonról menüben)

  Folytatás...

  tal-garius 6 éve 0

 • Sony Xperia Z3, az én drágaságom

  November elején járt le az előfizetésem a magenta szolgáltatónál, s gondoltam vásárolok egy új telefont. Aranykártyával kedvezményesen jutottam hozzá egy Sony Xperia Z3-hoz. Ajándékba egy kis Bluetooth-os hangszórót kaptam. (Sony SRS-BT5) Kellemes a hangzása méretéhez képest, bár én pénzt nem adnék érte, de ajándékba jó volt.

  Boltban eleinte a compact Z3-at szerettem volna, de az eladó a simát hozta ki (amit nem bántam meg és árban is elenyésző volt a különbözet) Megnézegettem, nano SIM-et mókásan beleraktuk, bekapcs, majd ránézésre minden ok volt vele. Hétvégén viszont észrevettem egy pixel hibát a kijelző közepén. Fekete képernyőn fehéren izzott. Hétfőn kicseréltettem a telefont a boltban (rendesen kicserélték, szó nélkül).
  De már nem jöttem el rendes teszt nélkül (Service menü), minden rendben volt.
  Tokkal
  Kapott egy előlapi fóliát is, de ahogy a képen is látszik nem tökéletes a kivágás. Sarkain a tok is feltolja a fóliát. (Rendeltem egy másikat Ebay-ről, az még nem érkezett meg)

  Folytatás...

  tal-garius 6 éve 10

 • AKG K450 és K550

  A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 éve 43

 • Baj van a gépeddel? Segítünk!

  Hellosztok!

  Az első gépem egy rokontól vásárolt 486os DX4 100Mhz-es S3 trio 3D videokártyás PC volt több mint 15 éve. Emlékszem a monitorra kellett venni egy "sugárzásvédő" üveglapot, hogy ne folyjon ki a szemem és a gép maga olyan hangos volt mint egy porszívó. Volt hozzá egy demo CD-m valami német magazinból lett kiszedve és az azon lévő dolgokat nézegettem. Volt egy eredeti Windows 95 CD-m is, ami azért maradt meg az emlékeim közt mert a rajta lévő hangokat hallgattam. Újdonság erejével hatott rám, persze telepíteni még nem tudtam. Sokszor elrontottam, rohantam is a szervizbe vele. 1-2 évre rá lecseréltük egy modernebb szerkezetre. Ha jól emlékszem egy Celeron 433 processzor volt benne és egy 3Dfx Voodoo 2-es 3D gyorsító kártya került az S3 mellé. Kezdődött a játékos korszak és az azzal járó gyorsabb, drágább fejlesztések. Ahogy fejlődött a gépem én is úgy szereztem a tapasztalataimat, saját magam telepítettem, raktam össze a gépeket, segítettem haveroknak ismerősöknek, ha gondjuk akadt. Volt egy eset ami kifogott rajtunk, és kiderült a szervizeseken is később. Első P4-em megvételekor a 2Ghz-es proci nem akart sehogy sem működni az alaplapban. Bekapcsoláskor megmozdult a venti, de már a boot folyamatig sem jutott el, kikapcsolt.

  Folytatás...

  tal-garius 8 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.