2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Fejhallgató bemutató

    Ilyen:

    Igyekeztem írasomban mindenre kiterjedően bemutatni azt, remélem tetszett. A jövőben tervezek még hasonlóan ehhez legalább ilyen összeszedett, mindenre is kiterjedő bemutatókat írni nektek. Ha tetszett az írás ne kövessetek sehol sem, főleg az utcán ne!

    Snowy_owl 3 éve

  • na hogyishíjják: bölcs, okos, szép őstag lettem

    Na ahogy a cím is mondja, olyan rangom lett ami eddig nem volt. Gondoltam közlöm veletek, hiszen ez egy hihetetlenül szuper dolog. köszönöm szépen. Jómunkásember rangot hol lehet igényelni, és mennyiért?

    Snowy_owl 4 éve 11

  • Házi vízmű másképp

    Biztosan sokan vagytok, akiknek van otthon kútjuk. Na most a kút amellett hogy a vezetékes víz már alapvető dolog, és a legtöbb háztartásban megtalálható, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne hasznosan kihasználni a kutunk adta számtalan lehetőséget. Nálunk például a kutat használjuk a virágok öntözésére, de az utóbbi két évben a tikkasztó nyári melegek alkalmával a medencét is ebből töltöttük.

    A kút mint olyan, már akkor megvolt mikor ideköltöztünk. Ez a kút egy kb. 5-6m mély téglából kirakott építmény. Egyéb adatot nem tudok mondani, mert nem mértem meg sem a vízhozamát, sem a pontos mélységét, sem az általános vízszintet. Egy biztos, hogy van benne víz úgy általában, sőt az esővíz egy része a tetőről is bele van vezetve. Hogy ez jó, vagy sem, azt mindenki döntse el maga. Szerintem arra amire mi használjuk, eddig még megfelelt.

    Ennyi bevezető után jöjjön végre a lényeg, hogy mi is inspirált arra, hogy másképp készítsék házi vízművet mint mások. Ugye házi vízművet az ember nem készít, mert elmegy a boltba, és egyszerűen kinyitja a pénztárcáját, és aszerint megválasztja magának a legmegfelelőbbet. Persze ennél azért tovább gondolkodik, mivel tudja, hogy a házi vízmű célját nem tekintve szükséges hogy a 4 éghajlati övben tartózkodva ne is fagyjon meg a tél beköszöntével, így hát utánanéz, hogy hogy is kell ezt csinálni.

    Folytatás...

    Snowy_owl 4 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.