2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • "Kincs" a könyvek közt

    Sziasztok!
    A mai napon "kincset" találtam! Az első okostelefonomat, azt hittem öcsém elhagyta, de ma előkerült.Egy egyszerű ZTE Arizona, de lényegében ez indította el a mobilok iránti érdeklődésemet. Már majdnem 3 éves, a keret kopott, törött, a kijelzőn különösebb keresés nélkül látni a pixeleket, a hardver pedig olyan gyenge hogy egy-egy gyári program elindításánál is belaggol, fekete kijelzőt dob, fc-zik, kilép egész addig míg a user meg nem unja. Nos, hát mit is várhatunk...de akkor is jó visszagondolni hogy emiatt váltam olyan "kockává" amilyen vagyok. :)

    SDDS22 10 éve 9

  • Vihar közeleg...

    Egy a múltban ígéretesnek látszó kapcsolat most oly sok barátságot szaggat szét és vet a mélybe.
    Na tehát rövid kis monológom után vázolom a helyzetet. Információ iránt való örök érdeklődésem most váratlan fordulatot vett, ugyanis mikor már épp feladtam, maga az információ talált meg engem és ezzel végre megkaptam a kirakós utolsó darabját. Végre összeállt a kép mi is zajlik ismeretségi-körömben, de ez rosszabb mint gondoltam... Mielőtt még valami rosszra gondolnátok, csak pár barátom veszett össze nemrég, amit én nem értettem, majd kiderült hogy egy harmadik személy kapcsolatában bekövetkező változás miatt. A dolog érdekessége hogy én nem tudtam pontosan mi ez, de most végre kiderült, egy "indirekt informátorom" által. :D És nem tudom mitévő legyek...Próbáljam elsimítani a szálakat vagy ne foglalkozzak vele? Az az igazság hogy eddig úgy voltam vele hogy nem fogok babysitter-kedni, de mint kiderült sokkal nagyobb a gond mint két összeveszett barát...

    SDDS22 10 éve 3

  • Szóhoz sem jutok!

    Sokat gondolkozok azon ki vagyok én...Mit akarok elérni, megfelelek-e magamnak. És minden alkalommal azt a választ kapom hogy igen és nem... Igen, mert elértem azt az értelmi szintet amikor már nem érdekel más véleménye, de nem, mert mégis...Nem vagyok olyan mint mások, ezt elfogadtam, viszont zavar hogy ezt mások nem tudják. Nem vagyok szép (na jó talán belülről :P ) ez ellen nem tehetek, de mindent megteszek hogy az legyek aki legbelül akar lenni, van egy ideálom azt azonban magamnak alkottam meg, nem akarok SENKIRE sem hasonlítani, nem akarok SEMMILYEN trendet meglovagolni. Mégis zavar hogy sokszor szóhoz sem juthatok mert az én, "felvilágosult" gondolatmenetem SZ*R! Na most hogy van ez?

    SDDS22 10 éve 5

  • A 2013-as év egy „mobilgeek” szemével

    Előszó
    Sziasztok! Az utóbbi évben elég nagy rajongást tanúsítottam az okostelefonok iránt és mivel lassan vége az évnek gondoltam írok egy összegzést az idei évről ezen kütyük terén. A „feszültség” fenntartása végett a legrosszabbaktól kezdem. Jó szórakozást!
    A lista

    Az év csalódása: HTC One Max

    Sokan furcsálhatják a döntésem, hisz ez egy csúcskategóriába szánt készülék, eléggé erős hardverrel, nagy mérettel, BoomSound hangszóróval, Sense-el. De a kamerája és az ujjlenyomat-olvasó pontatlansága az árához, illetve a konkurenciához képest kiábrándító.

    Az év legfantáziátlanabb készüléke: Samsung Galaxy Pocket Neo

    A szokásos Samsung design, értékelhetetlen kijelzővel és gyenge hardverrel.

    Az év legnagyobb melléfogása: Windows Phone 8S by HTC

    Folytatás...

    SDDS22 10 éve 5

  • Versenyezni akarok!

    Sziasztok! Ezt az irományt egyfajta saját kibeszélő rovatként szeretném leközölni! 15 éves vagyok, állítólag jó tanuló, kedves, illemtudó, bár néha kicsit nagyképű fiatal srác. Azonban van egy nagy problémám! Driftelni akarok! Már kiskorom óta szeretem az autókat és mindig is a "low-bugdet" versenyautók építése, valamint az azokkal való ökörködés érdekelt! ;] Nem értenek meg! Hisz egy tizenéves fiú miért vágyna másra mint bulizásra, ivásra és ööö... fogalmazzunk úgy hogy a lányokra. De engem (a legutóbbin kívül ;] ) ez nem érdekel. A szilveszterről nem az Absolut Vodka vagy a Jagemaister jut eszembe, hanem a Szilveszter Rally. Hétvégéimet inkább töltöm találkozókon vagy a pálya mellett, mintsem egy fülledt klubban/ kocsmában. Velem van baj? Nem hiszem. :F Mindenesetre ez számomra egy álommá vált, hiszen valószínű egyhamar nem valósul meg.

    Köszönöm a figyelmet! Hozzászólni, véleményt kifejteni szabad! :)

    SDDS22 10 éve 12

  • Telefonos történelmem

    Sziasztok! Bizonyára nem sokan ismertek, mivel eddig csak Mobilarénás segélykérésekre használtam PH!-"fiókomat". Szóval kezdeném azzal hogy bemutatkozom. Martin vagyok! Heves megyéből írok. Másfél éve szenvedek egyre súlyosbodó telefon/android függőséggel. ;] Tehát kijelenthetjük hogy nem tartozom a régi motorosok közé. Előtte is érdeklődtem már az informatika iránt, de inkább számítógépes és/vagy játék konzolos fronton. Valamilyen szinten előtte is érdekeltek a mobil-kommunikációs eszközök, de ez többnyire kimerült a témák cserélgetésében és Java-s játékok telepítésében. Most mégis arra vetemedtem hogy megírjam nektek hogy idáig milyen telefonok jártak nálam. Kezdjük is el! :)

    Samsung X660

    [link]

    Nos ez volt az első "komolyabb" telefonom (előtte volt még pár ami az enyémnek lett kijelentve, de nem sokat használtam eme készülékeket), bizony-bizony abban az időben, abban a korban elég jó készüléknek számított. Vagyis volt rajta kamera és én máris bezsongtam tőle.

    Megjegyzés:Édesapámtól kaptam, mikor ő újat vett magának.

    Sony Ericsson W300i

    Folytatás...

    SDDS22 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.