2022. november 30., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Legyen Holo megjelenésű telefonod 2.0

  Legyen Holo megjelenésű a telefonod! 1. rész

  Nem kapja meg a készüléked az ICS frissítést? Ha azon szerencsések táborát gyarapítod, akik megkapják akkor örülj, ha nem akkor ajánlóm ezt a cikket a figyelmedbe. Ezekkel a remek alkalmazásokkal, rootolás és rom csere nélkül élvezheted az Ice Cream Sandwich és a Jelly Bean nyújtotta Holo kinézetet.
  1. Cseréljük le a launchert!
  Ha leszeretnénk cserélni a launcherünket, mindenképpen a Holo launchert válasszuk. Ez szerintem a Playen fellelhető legszebb launcher. Az egész kezdőképernyő és a menü holo témába van öltöztetve. Az alkalmazás mérete is barátságosnak mondható, a maga 1,72 MB-os méretével.
  A Play Áruházban fellelhető egy fizetős Holo launcher plus változat is, mely extra funkciókkal egészíti ki az alapból sem szűkös beállítási lehetőségeket. Mint minden launchernél itt is a gyorsaság és a folyamatosság az első szempont. Nos, ezen a téren sem kell szégyenkeznie a Holo launchernek. A kezdőképernyőn való lépkedések folyamatosak, akadásmentesek. Nálam az alkalmazás abszolút 10/10 pontos.
  2. Cseréljük le a zárképernyőt:
  A Holo launchert készítő fejlesztők egy újjab alkalmazással rukkoltak elő. Ez a Holo locker. Mint a neve is mutatja ez a Jelly Bean zárképernyőjére hajazó alkalmazás. A Play Áruházból letölthető, ingyenes alkalmazás mindenképpen szükséges, ha egy egységes felületet szeretnénk kapni.
  3. Témák:

  Folytatás...

  Root Banane 10 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.