2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Élet-halál

    Így nem jó. Nagyon nem jó!
    Csak szenvedek, fáj minden mozdulat, a levegővétel. Enni alig bírok, egy korty víz is erőfeszítés.
    Hagyj meghalni, egyedül élni már nem jó. Elmúlok, mint Ő. Mert korom megköveteli, betegségem pedig garantálja.
    Ez így csak szenvedés nekem. Egyedül a négy fal között. Elég a naphosszas bujkálásból. Ülök a sötétben és várom a halált. Nem érted? Nem akarom már. Nincs már ebben vidámság...
    Ezt te is látod! Vagy nem veszed észre?
    Tehetnél valamit! Valamit a fájdalom ellen, csak értem. Hogy jobb legyen... Nem akarom ezt így. Meg akarok halni, mint Ő. Eltűnni, örökké élni máshol. Örökre a szívedbe zárva.
    Már nem haragszom. Semmiért sem. Sose tenném, hiszen te mindig jól bántál velem. Védtél, segítettél, ha kellett melegen tartottál, óvtál.
    Mindig itt leszek veled, ha kezedhez nem is érhetek, szívedben megmaradok mindig.
    Ég veled. Engem vár a sötétség.

    Spang

    Mondjátok mit tegyek? Együl van, ereje nincs. Levegőt sem kap rendesen. Mi lenne a megfelelő? Eutanázia, vagy csak várjam és nézzem, ahogyan szenvedve meghal? Őt látom, rá most figyelek. A társára nem figyeltem, későn találtam meg. Nézem ahogy szenved, és nem tehetek semmit érte, csak ha nagyobb fájdalmat okozok, ha megölöm, elpusztítom. Tudom, hogy idejük lejárt. De ragaszkodó vagyok, van amit nem dobok el, még ha értéktelen kis vacak is. De Ők velem vannak egy éve, és már csak Ő van itt.

    Folytatás...

    ReJim 14 éve 1

  • A mai napom...

    Felkeltem, ma reggel, mert nem aludhattam délig. Elhúztam a függönyt, ahogyan azt kell. Mert illik.
    Kerestem egy rövidnadrágot valamelyik praktikus ruhakupacban, majd az ajtón lévő kulcs elfordításával kinyitottam az ajtót, és kimentem, ahogyan azt kell.
    Felmentem a fürdőbe, megmostam az arcom, ahogyan azt kell. (Már reggel is ronda voltam, nem csalódtam magamban.)
    Anyukám főzött kávét, nagyon rendes volt tőle. A lelkemre kötötte, hogy el ne késsek. (Mert ismer!)
    A kávét kiöntöttem pohárba, megmelegítettem a piciholtestem-úsütőben/melegítőben, és mertem bele ppár kanál cukrot. Tejet nem raktam bele, ahogyan azt kell, mert fáradékonyságom erős kávéval és lustasággal legyőzhető.
    Miközben iszogattam, rágyújtottam volna, és bekapcsoltam a számítógépet. De a bagó elfogyott. Így irány a sarki lerakat. Ahogyan azt kell. Gondoltam, csak nyitva van így hajnali fél 8kor. (ha nincs nyitva, akkor pontosan 52 lépéssel távolabb van a slejm, slajm, smlajm, smaccs. ott van bagócs.)
    Kaptam, rápöppentettem, ahogyan azt kell. miközben hazafelé tartottam, eszembe jutott, hogy a kávém bizonyára már kihült. (tám, tám, táááááám... tudod az a gonosz dallam, a filmekben)
    Így hazaérve a cigi mellé lehúztam, mint egy reggeli feles konyakot.

    Folytatás...

    ReJim 15 éve 0

  • Vigyázat, kalózok!

    A kalózok kikötnek, és a boltokból lopkodják a szoftvereket...

    Nem lehet felnőni? Nem lehet kitalálni egy másik szót, ami nem ferdít?
    Ha egy fénykép alapján megfestek egy híres képet, vagy csak kinyomtatom az még nem bűn...
    Ha kiteszem a falamra akkor az miért nem bűn? Hiszen megkárosítom vele a kép tulajdonosát, mert arra használom amire használnám az eredetit, ha megvenném... Tehát én lopok, ha egy replikát, egy másolatot arra használok, mint az eredetit!

    A végén ezek a kalózok fognak elköltözni először a Föld nevű bolygóról.
    HARRRR!

    ReJim 15 éve

  • Végre reggel

    Végre ez is eljött, reggel van...

    Mi sem természetesebb, hogy felkel a nap, az emberek felébrednek, isznak egy KV-t és munkába vagy iskolába indulnának. De nem mindenki! Van aki ilyenkor ér haza, van aki már rég úton van, s van kinek még gyötrelmes órák vannak hátra egy műszakból. Meg van akinek nincsen kedve aludni, és számára nem ébredéssel kezdődik a nap. Mert egy szemet sem aludt.

    Egy ideje már heti rendszerességgel eljátszom, hogy olykor nem alszom. Nincs kedvem lefeküdni pihenni, mindenféle sületlenségeket álmodni. Kínok közt menekülni abszurd szörnyek elöl, szürreális valóságban botorkálni... No meg: Reggel felkelni borzasztó.
    Ilyenkor meg megtudok nézni pár filmet, végigtudom pörgetni a webet. Okosodom, szórakozom, fáradok. Utóbbira is szükség van. Nekem legalábbis. Hétvégente odahaza délig alszom, és muszáj felkelnem délben, mert elhangzik a varázsszó: "EBÉD!" Olyankor lehetett macskajaj, atomcsapás, pillangókaki, búbánat az este folyamán, de én délben az asztalnál ülök és ebédelek a családdal. Azt követően egy KV és mostanában egy cigi is. Mindez a kertben, ahol csodálhatom közben a fáradságos munkával készített pavilont. (Apám és én raktuk össze, beletelt egy kis időbe. Főleg, hogy csak hétvégente voltam otthon.) Az otthon töltött heti két napban legalább alszom naponta 6-7 órát. ez engem pihentet. (Többnyire) Mikor eljövök onnan, és estére ide érek: Nem vagyok ahhoz fáradt, hogy aludjak.

    Folytatás...

    ReJim 15 éve 2

  • Öreg noti, nem vén noti!

    Toshiba Tecra 8100. őreg, régi, de még lehet belőle valami...

    Az egész úgy kezdődött, hogy egyetem miatt szükségem lett a mobilitásra. Viszont anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy az így is drága életmód (utazás, egyetem, kolégium, uv díj) mellet egy új, korszerű notebookot vegyek.

    Kaptam egy notit a szobatársamtól: "Ha meg tudod csinálni tied, ha nem: eladom ebay-en, vagy vaterán darabokban!"

    Hát kaptam egy Tecra 8100-at szétszedve, táskával, töltő és hdd nélkül. Egy olyan hibaleírással: "Nem kapcsol be, valószínű alaplapos!"

    Tehát vagy alaplap hibája van, vagy valami más.
    kezdődött a tesztelés. a gép nem indult. vagyis elindult de nem adott képet,
    (ekkor még csak egy 4A-es 15V os tápom volt, aksi nélkül kapcsolt csak be, képet nem adott)
    Próbáltam univerzális töltővel, azzal egyszer sikerült képet lehelni a tft-re, ubuntu kezdett bebootolni, de újraindítottam, és ráeresztettem egy memtest-et. akkor egyik modul hibázni kezdett. egyik ram kivevé tesztelt, nincs kép, még boot logo sem volt az elején. ramcsere. netán nem a hibás modult vettem ki, de így sem sikerült.

    Folytatás...

    ReJim 15 éve 32

  • Csak egy szó

    Téli este volt, mindent hó borított, csontig hatolt a hideg. A szél sem fújt, nem havazott.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 21

  • Egy haldokló akarata

    Ne legyen sírom.
    Sem sírkövem.
    Egy tábla sem.
    Még kopjafa se mutassa helyem.
    Keresztet sem akarok.
    Ne jelölje semmi nyugvóhelyem.

    Kérlek Titeket, élőket:
    Ne temessetek el a földbe.
    Hogy rohadó testem helyét látogassátok.
    Szánalomból, kép mutatásból,
    vagy a törődés gyenge gúnyájaként
    keressétek maradványaim helyét.
    Nem így akarom...

    Nem akarom, hogy az Életből visszamarad,
    foszló, a föld táplálékának elásott anyag maradjak bennetek.
    Maradjak az, ami most vagyok,
    maradjak a szívetekben. Szeretettel, Haraggal.
    Maradjak az emlékekben, legyek emlék.
    Ne pedig temetett holttest.

    Ki megszegi akaratomat azon a végsőt követő napon:
    Temettessék fölém, arcal lefelé!
    És jelölje díszes tábla a nevét, és a tettét!
    Hogy ne feledje senki, nem így akartam...

    ReJim 16 éve 11

  • piros dömper

    van egy kisfiú, aki az óvodából hazának mindig egy játék bolt előtt megy el. sokszor megáll, és nézegeti a kirakatot, van ott valami, ami nagyon tetszik neki.
    egy autó, egy piros dömper.
    sokáig vágyakozik iránta. de igazából sosem mondja senkinek. aztán a dömpert megkapja karácsonyra a szüleitől, mert látták, hogy mindig csak azt nézi a gyermekük.
    a kisfiú játszott 10 percet a dömperrel és megunta. nem tetszett neki, mert igazából nem a dömperért volt oda, hanem a dömper utáni vágyért. így a dömper hamar a sarokban végezte a többi poros játék között...

    ReJim 16 éve 19

  • kapcsolat alapjai 1.

    szerintem egy kapcsolat alapjai:

    bizalom
    őszinteség
    kompromisszum

    valamint a legfontosabb:

    kölcsönösség.

    nem elég ha csak az egyik bízik a másikban, nem elég ha csak az egyik fél köt kompromisszumot valamilyen cél miatt.

    adok-kapok. szerintem.
    de lehet csak én vagyok ilyen. és a tökéletes kapcsolat alapja a szex.

    ReJim 16 éve 5

  • 3:38

    Hajnal van, egy srác fekszik egy átlagos szobában. Olyan húsz éves lehet. Ápolt külső, bár kissé züllött az életstílusa. Pár órája ért haza, egy buliból. Egyszer csak egy villanás töri meg a szoba sejtelmes sötétségét, a részegen ágyba zuhant ember megébred a fényre.
    Felül az ágyban, megdörzsöli szemeit, amiket mintha ezernyi kis tű döfködne.
    Hallja az esőt az utcáról. Az ágy melletti órára tekint melynek számlapján 3:38 látható. Torka ég a szárazságtól, dohánytól és az alkoholtól. Kóválygó fejjel az ágy melletti kis hűtőbe nyúl hideg folyadékért, hogy csillapítsa szomját, és eloltsa a kaparó tüzet. Kortyol párat majd visszaül az ágy szélére, fáradt, álmos, és rendkívül nyugtalan.
    Nyugtalan az este miatt. A lány miatt, akit átvert. A két fiatalabb srác miatt, akiknek kábítószert adott el, drágán, és még hígította is a nyereség érdekében. Vesz egy mély levegőt, majd visszadől az ágyba, fal felé fordul miközben magára húzza takaróját.
    Éppen az álom határát készülne átlépni, mikor még egy villanást észlel, ekkor a tudatalattija hiába várja a dörrenést, így kinyitja szemét. Valami furcsát vett észre. Az orrába jutott valami illat, valami kellemes, de agresszív! Sejtelmét megtöri az eső hangja, és a tudat, hogy az ablak nyitva és az esőszagot érzi csak, így lehunyja szemét, de nem tud aludni, csak fekszik az ágyon, mozdulatlan.

    Folytatás...

    ReJim 16 éve 13

  • Nincs kedved találkozni velem?

    Ráértem, csak este kellett visszajönnöm az albérletbe. Lett volna időm délig aludni. Megint egy rosszul sikerült alvás...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 13

  • Egy kis Figyelmesség

    Ma reggel sikerült meglepődnöm... Ismét buszra ültem, hogy bemenjek az előadásra. De olyan...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 29

  • az egyetemi unalom tétel

    [#]
    A kifli entrópiája kiszámolható a Singleton-korlát és a Hanning-korlát replusszának deriváltja és az integrált tangens-koszinusz gyök-2 * PI-négyzettel!

    [#]
    Találkozzás az előre nem definiált gömbtérben elhelyezkedő algebrai koordinátákon.

    [#]
    Komplex számsorozatokból álló integrált helyzetvalószínűségek köbgyökének négyszerese adja meg az idő tengelyén elhelyezett non-verbális tényt!

    [#]
    spektrográf gyökegyenletek NŰ hibaszáma megadja azt a helyzetdefiníciót, mely a vektor-elemszámok kapcsolódását jelenti a tárgyvalószínűséghez!

    [#]
    Ez egyértelmű! A reciprokjának abszolútértéke megegyezik N faktoriális negáltjával, mivel az összegük túl konstruktív - miközben külön-külön determitívek - így a szummájukat hiába szorozzuk meg kvóciens-grádienssel, eredményül mindig negatív komplex számhalmazt kapunk a valóság mátrixán!

    [#]
    A helyzet definisztikai szubjektivitása nem kombinálódik a moláris egzisztenciával!

    =)

    ReJim 17 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.