2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ajtó felújítás otthoni módszerekkel

    Hello mindenkinek! Ritkán írok cikket, ez is csak a második életemben szóval elnézést a kezdeti hibákért. Ezúttal be szeretném mutatni lépésenként, hogy milyen módon sikerült felújítani néhány régi szovjet időkből megmaradt ajtót.

    Új házba szerettünk volna költözni a párommal, viszont itt mindent fel kellett újítani, ablak, ajtó csere, gipszkartonozás, padlóbetonozás, teljes villanyos hálózat csere, fűtés, víz bekötés stb. Elég kicsike házikó és sok mindenhez értek, szóval spóroltunk egy kis pénzt és belevágtunk a felújításába. Hétvégenként és délutánonként foglalkoztam vele és kb. 1 másfél év alatt nagyjából kész is lettem, már csak néhány újabb bútor hiányzik.
    Szóval, mivel igyekeztünk minden költséget a minimálra szorítani, ezért eszembe jutott hogy van nekünk otthon néhány leszázalékolt régi ajtó, amit sógorom hozott egy felújítandó házból, mert ki akarták dobni. Gondolta jó lesz a tehénólba vagy ilyesmi. Mivel szeretek a fával foglalkozni és van is egy kis tapasztalatom belevágtam.

    Igy kezdődött:

    Hát borzalmasan néz ki, de a fa elég jó állapotban van, éveken keresztül hozzá se nyúlt senki, be volt rakva a házba, de aztán a szovjetunió szétesése után ott maradt.

    Folytatás...

    ratsviktor 7 éve 8

  • Winchester óra házilag!

    Üdvözlök mindenkit, aki idetévedt, be szeretném mutatni a saját magam által készített Winchester órát! Talán elnyeri tetszéseteket, vagy talán ti is kedvet kaptok egy kis barkácsoláshoz.

    Régóta olvasom a Logout és a Prohardver oldalait, főleg azokat a cikkeket, amiket egyszerű emberkék tesznek közzé saját alkotásaikról, vagy tapasztalataikról. Már egy ideje én is gondolkodom, hogy megosztom azokat a dolgokat, amiket én készítettem, vagy számomra érdekesnek tűnő híreket gondolatokat tegyek közzé. Az általam készített dolgokról csak kész képeket tudok bemutatni, viszont az újakról majd készítek több képet is, hogy mások is ötletet merítsenek. Első cikkem, ezért elnézést a hibákért, minden kritikát szívesen fogadok :)

    Winchester óra

    Folytatás...

    ratsviktor 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.