Hirdetés

2020. január 20., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Origin premier acces - Nem is olyan rossz?

  Nagyon szemezek az új star wars-al illetve az új nfs-el. Alapjáraton nem szoktam sajnálni magamtól a játékokat ha olyan megjelenés van ami érdekel de valahogy mostanában kicsit félve adok ki 18-19e jó magyar forintot a játékokért. Lehet okkal, lehet ok nélkül nem tudom de az új sw és nfs tényleg érdekelt. Végül viszont csak nem vettem meg teljes áron őket, helyette kipróbáltam az origin acces premiert. Mi is ez? KB 15euroert hozzá férsz egy nagy rakat ea játékhoz köztük az új címkéhez is (megjelenés előtt már pár nappal akár) + season pack okhoz. Mindamellett hogy elsők között nyúzhattam az nfs t majd a sw-t egy rakat olyan régebbi címet is találtam amiket mindig is ki akartam próbálni. 5e forint körüli összeg nem is olyan sok ha belegondolok hogy általában egyszer végig játszom a single player címeket és többet elő se veszem illetve nem vagyok fizikai forma rajongó.

  pelgrim_v1 2 hónapja 1

 • History of the World of Warcraft

  Lehet szeretni, vagy nem szeretni de nem lehet vitatni hogy korunk egyik legsikeresebb játéka és a játék történelem legsikeresebb MMO-ja a world of warcraft. Személy szerint warcraft 3 óta vagyok az univerzum aktív része és körülbelül 1 éve gondolkozom egy "történelem könyvön" ezzel kapcsolatban ahol mélységében, háttér infókkal, érdekességekkel végig utazhatnánk hogy egészen a kezdetektől hogy is jutottunk el idáig. A world of warcraft classic indulása révén illetve hogy idén ünnepli 15 születés napját a játék pont aktuális is lenne. Kérdés hogy a logout olvasókat érdekli-e a dolog vagy pedig csak magamnak írnám.

  Szóval tegye fel a kezét aki szívesen olvasná, csak egy kis igény felmérés.

  pelgrim_v1 5 hónapja 24

 • Kína - Amerika kereskedelmi háború. Új lépcsőfok?

  Nem vagyok egy közgazdász, ezért kérdem a ti véleményeteket, hátha tanulok valami okosat, tájékozódom

  [link]

  Mit gondoltok, legit fenyegetés? Következő világ válság?

  pelgrim_v1 5 hónapja 19

 • 97000 munka óra

  Új munkahelyemen vagyok már 3 hónapja (raktáros). Tok egyedül vagyok a területemen, saját főnököm vagyok élvezem az új helyet. Kaptam kapásból négy targoncat. Van egy új, alig egy éves elektromos stilh, egy középkor, 5 éves gázos nissan és egy szintén középkorú, 6 éves toyota bála fogó. De az érdekes a negyedik.

  Ez egy 25 éves stilh toló oszlopos ami nem rég túl lepte a 97000 munka órát. Belegondolni is durva hogy velem egyidős a gép és szinte tökéletesen megy. Bár esztétikailag meg látszik a kor rajta, mechanikaag toketesen szuperál. Mikor atjott az irodabol a logisztikai vezető beszélgetni (aki már akkor logisztikai vezető volt itt 15 éve mikor ezt a targoncat vették) mesélte hogy gumin és 10e óránként aksi cseren kívül semmit nem cserélték rajta.

  [link]
  [link]
  [link]

  pelgrim_v1 7 hónapja 10

 • Műhús a jövő?

  [link]

  Vélemény?

  pelgrim_v1 7 hónapja 102

 • Órafordulás volt melóban

  Körülbelül 10.000 órát tettem én bele. 12 év alatt ment bele ennyi a targoncába.

  pelgrim_v1 1 éve 2

 • Oled találós kérdés

  Mi lesz egy több mint fél milliós oled-del ha márciustól idáig csak 3 féle termelési statisztikát mutatunk rajta 7/24 ahol az alap kép ugyanaz csak a számok változnak? A megoldás a képen látható. A beszerzés jó ötletnek gondolta az Oledet. Mindegy. Majd leírják :D Csak az én munkahelyemen vannak ilyen idióták?

  pelgrim_v1 1 éve 7

 • Információ kérés Norvégiával kapcsolatban

  Sziasztok

  TLDR: érdeklődnék van-e itt olyan ember aki tud valamit a Norvég kiköltözésről munka szempontjából, feltételek, tanácsok, hivatalos és nem hivatalos dolgok vele kapcsolatban.

  Úgy döntöttünk párommal mi is elhagyjuk a szülőföldet és Norvégiát szemeltük ki célpontnak (valahogy nem vonzanak a manapság népszerű bevándorlási helyek pl Németország, Anglia, Ausztria és társai) de nulla ismerős van aki Norvégiával bármilyen féle kapcsolatban lenne. Gondoltam hátha itt lesz valaki aki információval tudna ellátni. Milyen hivatali feltételei vannak, mennyire nehéz (elméletben Norvégia tagja az Eu-s szabad piacnak) milyen tanácsokkal lehetne szolgálni az útra. Úgy gondoltuk spórolás mellet letesszük a Norvég nyelvet és 2 éven belül kivitelezzük a kezdést.

  Előre is köszi

  pelgrim_v1 1 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.