2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Órafordulás volt melóban

  Körülbelül 10.000 órát tettem én bele. 12 év alatt ment bele ennyi a targoncába.

  pelgrim_v1 5 napja 2

 • Oled találós kérdés

  Mi lesz egy több mint fél milliós oled-del ha márciustól idáig csak 3 féle termelési statisztikát mutatunk rajta 7/24 ahol az alap kép ugyanaz csak a számok változnak? A megoldás a képen látható. A beszerzés jó ötletnek gondolta az Oledet. Mindegy. Majd leírják :D Csak az én munkahelyemen vannak ilyen idióták?

  pelgrim_v1 4 hete 7

 • Információ kérés Norvégiával kapcsolatban

  Sziasztok

  TLDR: érdeklődnék van-e itt olyan ember aki tud valamit a Norvég kiköltözésről munka szempontjából, feltételek, tanácsok, hivatalos és nem hivatalos dolgok vele kapcsolatban.

  Úgy döntöttünk párommal mi is elhagyjuk a szülőföldet és Norvégiát szemeltük ki célpontnak (valahogy nem vonzanak a manapság népszerű bevándorlási helyek pl Németország, Anglia, Ausztria és társai) de nulla ismerős van aki Norvégiával bármilyen féle kapcsolatban lenne. Gondoltam hátha itt lesz valaki aki információval tudna ellátni. Milyen hivatali feltételei vannak, mennyire nehéz (elméletben Norvégia tagja az Eu-s szabad piacnak) milyen tanácsokkal lehetne szolgálni az útra. Úgy gondoltuk spórolás mellet letesszük a Norvég nyelvet és 2 éven belül kivitelezzük a kezdést.

  Előre is köszi

  pelgrim_v1 1 hónapja 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.