2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hardverapró felhasználó típusok.

    Bár nem vagyok nagyon régóta tag, de azért volt pár üzenet váltásom rengeteg féle felhasználóval. Megpróbáltam a „típusokat” kategorizálni.
    Nem akarok senkit megbántani, ezért egyik üzenetből sem idézek szó szerint és minden üzletfél anonim marad!
    Én sem vagyok egyszerű eset. Sajnos én is vittem már vissza terméket, nem is egyszer és ha gond van én is verem a tamtamot. Egyszóval, velem sem könnyű.

    Természetesen a normálisan kommunikáló, nem variáló, gördülékeny üzletet elősegítő felhasználóknak maximális tisztelet! :R

    1. A kísértet.
    Hétfőn ír egy „Szia, érdekelne. Meg van még?” üzenetet, majd örökre nyoma vész.

    2. A lajhár.
    Maradjunk a fenti hétfői üzenet példánál. Készségesen válaszolsz neki. Szerdán jön a válasz, „Nagyszerű, hol lehet átvenni?”. Majd két héten keresztül levelezik veled kisebb-nagyobb magszakításokkal, de szigorúan csak tőmondatokat ír. Igazából ebben az a dühítő, hogy telefonon nettó 45 másodperc alatt meg tudnátok beszélni az egészet.

    Folytatás...

    Oposzumtoszó 4 éve 185

  • Telemaxos sikersztori.

    Új készülék vásárlásakor a régi készüléket eladom, amennyiben az "asszony" nem tart rá igényt. Tettem ezt a legutolsó cserénél is, egy rövid kitérővel.
    A történet alanya egy Samsung Galaxy Note 9 512GB/8GB készülék. Probléma volt az USB paneljével. Nem ment a gyors töltés és ha kábelen volt, a legkisebb mozdításra is megszakadt a kapcsolat.
    Hibásan nem szerettem volna eladni. Gyári garancia volt a készülékre, ezért a javíttatás mellett döntöttem.

    Kényelmi szempontból és időhiány miatt a legegyszerűbb megoldásnak tűnt beadni a legközelebb lévő T-partner üzletbe.
    Mivel rengeteg negatívumot olvastam a TMX szervizéről, felkészültem az esetleges kellemetlenségekre.
    Minden szögből lefotóztam a készüléket, úgy, hogy minden fotón látszódjon a jegyzőkönyv száma és dátuma, valamint az ügyintézőt megkértem, hogy alapos szemrevételezés után írja bele a jegyzőkönyve, hogy a készülék karc és sérülésmentes!

    A készülék elkészült, hurrá! Átvételkor jött a fekete leves. A készülékház három sarkán sérült, eléggé látható módon. Informálódás után autóba ültem, irány Budaörs. A Telemax a budaörsi Tesco mögött, egy eldugott kis utcában található. Onnan a biztonsági szolgálat kitessékelt. Átirányítottak a Tesco parkolójában található Samsungos konténerhez, mondván ott van az ügyfélszolgálat.

    Folytatás...

    Oposzumtoszó 5 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.