2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Offline vs Online

    Zim cikke kijött és amennyire számítani lehet arra hogy az utcánkban felszerelt lámpaoszlopokból kilopják a kábeleket annyira várható volt hogy a frusztrált bölcsész(ek) megjelennek és ( persze anélkül hogy érdemben hozzátennének valamit a témához ) próbálják a hétköznapokban átélt sérelmeiket valahogy feldolgozni.

    Hmmm...kíváncsi MAGYARORSZÁG lennék arra MAGYARORSZÁG hogyha az összes MAGYARORSZÁG cikket MAGYARORSZÁG valami hasonló módon közölnénk MAGYARORSZÁG lenne e bármilyen jellegű negatív hozzászólás MAGYARORSZÁG hiszen MAGYARORSZÁG nem elégedtem meg azzal hogy Zim MAGYARORSZÁG fatális tévedését korrigáljam ( a MAGYARORSZÁG legfelsőbb bölcsész bíróság MAGYARORSZÁG gyorsított MAGYARORSZÁG eljárásban elítélte Zim kollégát MAGYARORSZÁG 36 Hónap kényszermunkára MAGYARORSZÁG amit a CENSORED magazinnál MAGYARORSZÁG fog letölteni ) .
    A szimpla korrekció MAGYARORSZÁG elve elavult MAGYARORSZÁG , így gondoltam nemhogy MAGYARORSZÁG lépést tartok az iránnyal MAGYARORSZÁG ( a "trend" szót MAGYARORSZÁG direkt nem használom hiszen MAGYARORSZÁG minden MAGYARORSZÁG idegen szó butít MAGYARORSZÁG és romba dönt ) hanem MAGYARORSZÁG előre haladok.

    Amúgy ilyenkor értem meg miért jön el minden blogger életében az a pillanat amikor kijelenti hogy "ez nem egy objektív elemzés hanem vélemény. Ha valaki teljesen objektív dolgokat szeretne olvasni akkor ajánlom figyelmébe a fizika tanszéket a bölcsész helyett...."

    novascream 13 éve 4

  • Jól kezdődik a reggel

    Zsír....

    Margit híd megnyitva..........check
    Papa Kalapban + Bőrkesztyűben old school Wartburgal......check
    Menősrác ültettet Alfa Romeoval ( no fear matrica hatul of kórsz ) .....check

    Apeh-os manus hátulról belém jön........ megfizethetetlen .......( vártam is mikor nyom be valami ilyesmit hogy "oké....én adom a betétlapot maga pedig a kereseti kimutatását"

    :U

    novascream 13 éve 1

  • New Vegas - Rapport 1

    Játékmenet - Érződik a fejlődés, mindenképpen jó az irány.
    Nehézség - Nehéz .... 2 deathclaw egy kimaxolt small guns os karakterrel és tökéletes állapotban lévő mesterlövész fegyverrel is necces.... ( persze 2 követő és Mark II Combat Armor )
    MI - ......Nincs.....ilyen..ritka stupid az ellen...
    Grafika - Klasszikus Tonhalas epertorta némi kecsapos csalamádéval.....
    Játszhatóság - Igen és nem. Igen mert amikor éppen működik akkor nem akad nekem sehol...és nem mivel teljesen összevissza úgy dönt lefagy. ( Most már tudom miért esküdtem meg hogy konzolon kell játszanom )

    Mai konklúzió : Legjobb barátod a quick save

    novascream 13 éve 0

  • 48 Óra ... 8 óra alvás ... és sok sok cuba libre

    Az elmúlt 2 nap után azon voltam ma reggel .... öregszem talán hogy vasárnap úgy kelek mintha "onnan" szedtek volna ki......

    novascream 13 éve 3

  • Vintage Star Wars Posters

    Nagyon jó poszterek....itt

    novascream 13 éve 1

  • Uuuhhh...... shiny

    Enslaved cikk kint. Eddigi eredmény :

    8 Ember
    2 Troll

    Öregszem.....anno simán fordítva volt az arány...

    novascream 13 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.