2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Spotflux - A netes őrangyalod?

    A minap jött ki a Spotflux 2.9.5-ös verziója ami a javításokon túl új funkciókat is tartalmaz.

    Mi is az a Spotflux?
    Egy ingyenes VPN szolgáltatás, ami 2012 Márciusában indult el New York Cityből. Valóban ingyenes és nincs fizetős változata ezen felül reklámokat sem tartalmaz. Kezdetben nagyon kevés ember használta, de mára milliós tábort alkotnak a Spotflux felhasználók, aminek a fő oka a stabilitás és a 24/7-es rendelkezésre állás még akkor is ha felhasználónként 1Mbit/s / 0,5Mbit/s-al szolgálhatnak összesen, de ez éppen elég ahhoz, hogy az esetleges blokkolt weboldalakat megnézzük illetve ha ingoványosabb területére tévedünk az internetnek, akkor teljes anonimitásban tegyük ezt.

    Telepítése és használata pofon egyszerű, letöltést és a telepítést követően mindössze egyetlen gombot kell megnyomnunk, hogy csatlakozzunk a felhő alapú VPN csatornához.

    Az első csatlakozás relatív hosszú időt fog igénybe venni, de utána pillanatok alatt fog csatlakozni a titkosított csatornához.

    Folytatás...

    Ninja Chick. 11 éve 5

  • A legjobb ingyenes VPN szolgáltatás!

    A következő kis írásban szeretném bemutatni a HotSpot Shield nevű VPN szolgáltatást, aminek van ingyenes és van fizetős változata, de egy kis host file módosítással megszabadulhatunk a "felesleges" reklámoktól az ingyenes verzióban, így szinte egy teljeskörű VPN szolgáltatást fogunk kapni napi limitek nélkül.

    Folytatás...

    Ninja Chick. 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.