2024. április 14., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Re-listen, avagy klasszikus albumok újrahallgatva: The K&D Sessions

  Üdv mindenkinek!

  Valamelyik nap leporoltam a CD gyűjteményemet otthon. Háttérben kereskedelmi rádió zörgött szokásosan, ekkor jött az ötletem, hogy miért nem inkább valami jó lemez pörög, ha már van pár darab itthon.
  A 2000-es években rengeteg lemezt vásároltam, amik a mai napig megvannak fizikai formájukban, de már inkább mp3-ként hallgatom őket, ha kedvem úgy hozza. Mennyit változott a világ ebben a kb. 20 évben, ez nagyon tetten érhető a zeneiparban is. Hol vannak már az otthoni Hifi hangcuccok, High-end erősítők, a szuper Technics vagy éppen Sony (de tetszőlegesen bármilyen márka abból az időből) CD-lejátszók? Amikor egy lemez úgy volt masterelve, hogy tátva maradt a szánk a hangzástól? Manapság örülni kell, ha a Beatporton vagy más online áruházban találunk olyan zenét, ami legalább normális utómunkát kapott. A minőség már nem elsődleges, gyorsan kiadnak egy elkészült tracket, hadd legyen némi profit. Természetesen tisztelet a kivételnek! Na ez a dupla CD szenzációsan van masterelve, valódi "eargasm" (sic!) a hallgatása.

  Bevezetésként ennyi, nem akarok a saját teóriáimmal senkit fárasztani ;] Nézzük inkább a mai választásomat, ami nem egy tucat album lesz!

  Kruder & Dorfmeister: The K & D Sessions, 1998, Studio !K7

  Folytatás...

  *Mukeey* 5 hónapja 8

 • Traktor Pro bemutató

  Az egyik legkedveltebb DJ szoftver, a Native Instruments Traktor Pro bemutatása.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 177

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.