2024. július 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • APU játszunk!?

  Az elmúlt hónapokban adta meg magát majd öt és félévnyi szolgálat után az előző laptopom (Sony Vaio SVF1521V1EB) így égetővé vált egy új laptop mind a tanulmányokhoz mind a szórakozáshoz, mivel sokat utazunk így csak asztali gép és konzol nem megoldás. Természetesen nem csoda teljesítmény kellett ha úton vagyunk legfeljebb MMO-k vagy F2P csodák pörögnek és VS minden mennyiségben.

  Így jött képbe az új RavenRidge alapú Ryzen 5-tel szerelt Aspire széria, melynek egyik belépő tagján egy A315-41G-R0TY lesznek meghajtva a játékok: For Honor, Battlefield 4, The Crew 2, The Division.

  Lássuk is az alanyunkat:

  A géphez annyiban nyúltam hozzá, hogy a gyári (Siralmas 2019-ben!) 1x4GB Ram modult kicseréltem 2x4GB Kingston HyperX 2400mhz (CL14)-es egységre

  Folytatás...

  Micsurin 5 éve 8

 • Van egy új születésnapom!?

  Azt hiszem van egy új születésnapom, mégpedig október 12. Tegnap előtt este betéteket cseréltünk/tem (Ezek az apróbb mokólások édesapámmal kedvenc közös időtöltéseink egyikei.), levettem a nyerget, közben apám megjött a betétekkel, elkezdtük összetenni amolyan valaki babrál valaki dumál este volt már nem figyeltünk, kicsit szorult a nyereg az új tárcsán (előző csere is szívás volt vele nehezen megy rá hiába nyomjuk vissza a régi betétekkel és csavarhúzóval a dugattyúkat...) de már meg sem lepett. Felemeltük a seggét, röffent, egyes, hátsó féket néz, oké fog. (Hangos volt, de a Lucas betétekkel eddig is az volt az elején mindig.)

  Tegnap reggel irány vele suliba... minden okés még... igaz valami ordenáré hangja volt a vácin ... de beértem.
  Délután irány Kecskemétre matekozni nénémhez... Rakpart, ~15:50, lépésben megyek gyenge de folyamatos hátsófék ugye.... Dósáról jöttem le, Margit hídig eljutok jön a meglepi... látok egy kis helyet, 4-5 autó távra oké oda betesszük magunkat, kettes, hármas ~50-es tempó. Egyszer csak marha nehézkesen kezd mozogni a motor és lassulok, ~40-ig aztán hirtelen mintha ráléptem volna telibe a pedálra, teljesen beállt a motorsegge kuplung be első fék és ösztönös rángatózás erőlködés, nem estem el de nem is álló helyzetben álltam meg. Isteni mák, hogy szemből nem voltak, mikor egyenesbe sikerült vele kerüljek már nehezen de mozgolódott a kerék de valami kegyetlen fémes hang kíséretében.

  Folytatás...

  Micsurin 6 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.