2017. május 1., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Billentyűzet

  Akinek nincs éppen toppon az angol nyelvtudása azoknak összegezve: ez egy olyan billentyűzet amelynek minden egyes gombja egy szabadon programozható külön kis képernyő, tehát a testre szabás lehetésége végtelen.
  Az ára 550$ (kb 150.000 ft) mindenféle egyéb költség nélkül.

  merkucyo 10 hónapja 4

 • Iphone 5-ről 6s Plus-ra.

  Sziasztok!
  Ezt rövid bejegyzést azoknak ajánlom, akiknek jelenleg iPhone 5 vagy régebbi Apple telefonjuk van.

  Pár napja lecseréltem az iPhone 5-t egy 6s Plusra, eleinte nem szívesen vettem rá magam a cserére tekintve, hogy egy raklap pénzt elkérnek az új iphone modellekért, de mivel a 3 éves i5 már kezdte megadni magát berendeltem egyet a már említett készülékből.

  Sokat fejlődött a telefon 3 generáció alatt, lényegesen jobb a használhatóság, az ujjlenyomat olvasó, kamera, 5,5” kijelző, nagyobb tárhely, sebesség, üzemidő külön-külön is érdemi újítások, de így egyszerre nagyon sokat tesznek hozzá a felhasználói élményhez, szóval, akik hasonló váltáson gondolkoznak és véletlenül van is egy zsák pénzük új mobilra azoknak ajánlom a cserét, mert érezhető a különbség.

  A force touch-t én nem igazán használom, de biztos van olyan, akit érdekel a dolog.

  Sajnos nem igazán tudom, hogy szolgáltatónál milyen áron (és feltételekkel) adják az új telefonokat, de kis keresgéléssel megbízható helyről már a hivatalos ár alatt 15-20%-al is lehet új, fóliás készüléket kapni.

  merkucyo 1 éve 13

 • Alma óra villámteszt !

  Sziasztok!
  Abban a szerencsés helyezetben vagyok, hogy már egy hete magaménak tudhatok egy 42mm-es Apple Watch Sportot és most elérkezettnek láttam az időt ahhoz, hogy tapasztalataimat megosszam veletek!

  Először is az óra minőségéről és csomagolásáról nem akarok beszélni, hiszen akit érdekel az Youtube-on kielégítheti az ilyesfajta kíváncsiságát.

  Szóval csapjunk a lecsóba!

  A 42mm értelemszerűen jobb felhasználói élményt nyújt, mint a 38mm és ezt teszi úgy, hogy az óra maga nem lesz bumfordi. Súlyra – óra viszonylatban- könnyű a szilikon szíj kényelmes és jól tartja az órát egyáltalán nem zavaró a viselete.

  A funkciókat tekintve két kategóriát tudunk megkülönböztetni: Az iPhone-nélkül is használható funkciókat illetve a csak iPhonnal használhatókat.

  Ha az iPhone nélküli használhatóságról akarok beszélni akkor röviden csak azt mondanám, hogy a fitness funkciók tartoznak ide. Mérhetjük az elégetett kalóriák számát, az ébren töltött időt, a sportgyakorlataink hosszát, és azt is, hogy mennyi a pulzusunk.

  Folytatás...

  merkucyo 1 éve 9

 • Tudományos számológép segítségkérés

  A közelmúltban sikerült szert tennem egy tankönyvkijelzős számológépre .
  Sajnos az eredményeket gyakran tört alakban kapom meg , az előző gépeimmel nem volt ilyen gond , nem tudom milyen funkciót kell ki , vagy bekapcsolnom ahhoz , hogy normál alakban kapjam meg az eredményt :/

  A reset már megvolt , a használati útmutató meg használhatatlan .

  merkucyo 2 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.