Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Az Orrszarvúbogár

  Oryctes nasicornis
  Ki látott már ilyet?


  (i6s plus)

  merkucyo 1 éve 21

 • iMac Pro

  Mától lehet tudni a hivatalos árakat és leadni a rendeléseket.

  1 799. 999 Ft- (Netto. 1 417.000)

  Az alapár tartalmazza:

  - 8 magos xeon 3,2 - 4,2 ghz
  - 32gb ddr4 memória
  - 1TB SSD (PCI ssd-ről lévén szó ez nem a SATA csatlakozós 500mb/s-es cucc)
  - Radeon pro vega 8gb vga
  - 5k kijelző

  Kinek mi a véleménye?

  merkucyo 1 éve 11

 • Apple iCloud vélemény.

  Ugye egy klasszikus macbook 128-256-512 gb- os tárhellyel rendelkezik, bármelyiket is nézzük, ma egy film, egy adag fotó vagy egy rakás dokumentum akár 5-10gb-ot it elfoglalhat, amihez a fent felsorolt tárhelyek mindegyike egy rövid idő után kevés lehet, még összeadva is.

  Erre itt van az icloud felhőszolgáltatás:

  50GB: 0.99 €
  200GB: 2.99 €
  1TB: 9.99 €
  2TB: 19.99 €

  Mikor előfizettem (kb.4-5 hónapja) az volt a terv, hogy azokat a fájlokat, amelyek sok helyet foglalnak el pl: filmek, sorozatok inkább itt tartom, és mikor kell, akkor csak előveszem, megnézem.
  Erre az iCloud abszolút nem alkalmas.

  Programmal nem tudtam lemérni, de átlagokat számolva ilyen 0,2-0,3 mb/s lehet a le- feltöltési sebesség (120mb/s net mellett).

  Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy 5gb-os film vagy album 20-30 perc alatt szedhető le a felhőbe és lehet megnézni.

  Közvetlen a felhőből nem lehet nézegetni semmit, ahhoz le kell tölteni először

  merkucyo 2 éve 16

 • Billentyűzet

  Akinek nincs éppen toppon az angol nyelvtudása azoknak összegezve: ez egy olyan billentyűzet amelynek minden egyes gombja egy szabadon programozható külön kis képernyő, tehát a testre szabás lehetésége végtelen.
  Az ára 550$ (kb 150.000 ft) mindenféle egyéb költség nélkül.

  merkucyo 3 éve 4

 • Iphone 5-ről 6s Plus-ra.

  Sziasztok!
  Ezt rövid bejegyzést azoknak ajánlom, akiknek jelenleg iPhone 5 vagy régebbi Apple telefonjuk van.

  Pár napja lecseréltem az iPhone 5-t egy 6s Plusra, eleinte nem szívesen vettem rá magam a cserére tekintve, hogy egy raklap pénzt elkérnek az új iphone modellekért, de mivel a 3 éves i5 már kezdte megadni magát berendeltem egyet a már említett készülékből.

  Sokat fejlődött a telefon 3 generáció alatt, lényegesen jobb a használhatóság, az ujjlenyomat olvasó, kamera, 5,5” kijelző, nagyobb tárhely, sebesség, üzemidő külön-külön is érdemi újítások, de így egyszerre nagyon sokat tesznek hozzá a felhasználói élményhez, szóval, akik hasonló váltáson gondolkoznak és véletlenül van is egy zsák pénzük új mobilra azoknak ajánlom a cserét, mert érezhető a különbség.

  A force touch-t én nem igazán használom, de biztos van olyan, akit érdekel a dolog.

  Sajnos nem igazán tudom, hogy szolgáltatónál milyen áron (és feltételekkel) adják az új telefonokat, de kis keresgéléssel megbízható helyről már a hivatalos ár alatt 15-20%-al is lehet új, fóliás készüléket kapni.

  merkucyo 3 éve 13

 • Alma óra villámteszt !

  Sziasztok!
  Abban a szerencsés helyezetben vagyok, hogy már egy hete magaménak tudhatok egy 42mm-es Apple Watch Sportot és most elérkezettnek láttam az időt ahhoz, hogy tapasztalataimat megosszam veletek!

  Először is az óra minőségéről és csomagolásáról nem akarok beszélni, hiszen akit érdekel az Youtube-on kielégítheti az ilyesfajta kíváncsiságát.

  Szóval csapjunk a lecsóba!

  A 42mm értelemszerűen jobb felhasználói élményt nyújt, mint a 38mm és ezt teszi úgy, hogy az óra maga nem lesz bumfordi. Súlyra – óra viszonylatban- könnyű a szilikon szíj kényelmes és jól tartja az órát egyáltalán nem zavaró a viselete.

  A funkciókat tekintve két kategóriát tudunk megkülönböztetni: Az iPhone-nélkül is használható funkciókat illetve a csak iPhonnal használhatókat.

  Ha az iPhone nélküli használhatóságról akarok beszélni akkor röviden csak azt mondanám, hogy a fitness funkciók tartoznak ide. Mérhetjük az elégetett kalóriák számát, az ébren töltött időt, a sportgyakorlataink hosszát, és azt is, hogy mennyi a pulzusunk.

  Folytatás...

  merkucyo 4 éve 9

 • Tudományos számológép segítségkérés

  A közelmúltban sikerült szert tennem egy tankönyvkijelzős számológépre .
  Sajnos az eredményeket gyakran tört alakban kapom meg , az előző gépeimmel nem volt ilyen gond , nem tudom milyen funkciót kell ki , vagy bekapcsolnom ahhoz , hogy normál alakban kapjam meg az eredményt :/

  A reset már megvolt , a használati útmutató meg használhatatlan .

  merkucyo 5 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.