Hird​eté​s​

2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Újabb nap, újabb alaplap cűg...

  Adott ugyan az az alaplap mint eddig.
  Az előző probléma után és az első közös éjszakánk után felszínre tört az új hiba.
  Vagyis nem feltétlen hiba de engem azért zavar, ugyanis az alaplapi usb portok egytől eggyig adnak le töltést miután a gépet kikapcsoltam. Ennek következményeképp a billentyűzetem kellemes kék fénnyel lepi be a szobát ezzel meggátolva az alvásomat.
  Úgy oldottam meg hogy nemes egyszerűséggel kihúztam de azért ez hosszútávon nem épp barátságos kompromisszum.
  A kérdés magától adódik, ki lehet ezt valahogy kapcsolni? A BIOS-ban keresgéltem de nyomát se találtam ilyen lehetőségnek, BIOS update után se. :(
  HELP ME :R :W

  Menslee 1 éve 10

 • Dual Channel probléma

  Adott egy alaplap.
  Van benne egy i7-2600k és mikor először próbáltam 2x4 giga kingston (sajnos nem tudok pontosabbat) és 2x4 giga nem kingston ram (kövezzetek meg nem tudom).
  De a lényeg, amikor csak leteszteltem mindent hogy megy-e egyátalán a lap, szóval amolyan "testbench" mód összedobtam mindent a gépházon kívül és beindítottam hibátlanul bekapcsolt és a BIOS is látta mind a 16 giga ramot ami benne volt.
  Mikor már a gépet rendes módon a házába építettem be és kapcsoltam indítottam volna el, nem indult. Felpörögtek a ventik majd azzal az erővel le is álltak és így indulgaott újra folyamatosan. Kivettem a ramokat (mindet) és hiba nélkül indult, próbálgattam még egy darabig de a végén úgy is sikerült beindítani hogy a kingstonok vannak benne egyedül viszont azok se dual channel-be kötve csak a két egymás melletti (kék és fehér) ram slotban.
  Van esetleg valakinek hasnoló tapasztalata? :F

  Menslee 1 éve 5

 • HD800 - HDVD800 teszt

  A kezeim közé jutott egy ilyen gyönyörő páros, adódik a kérdés hogy van-e rá igény hogy írjak róluk egy pár sort ide, lenne-e valaki aki szívesen olvasna egy élménybeszámolót (már amennyire meg tudom fogalmazni)?

  Menslee 2 éve 2

 • BKV mozgólépcső

  Nem tudom ki hogy van vele, de én egy világcsodának könyvelem el hogy a mozgólépcső korlátja amit elméletileg ugyan az a szerkezet hajt meg mint a lépcsőt gyorsabban halad mint a lépcső maga. Kis kényelmetlenség a reggelekre...

  Menslee 3 éve 9

 • VÁM

  Augusztus 11.-én rendeltem egy telefon tokot azt hiszem Hong-Kong-ból.
  A tracking number alapján 21.én megérkezett magyarországra, azóta viszont semmi.
  Bementem a helyi postára, ott a tracking number alapján a rendszer sem látott semmit.
  Írtam a VÁM-nak akik (meglepően gyorsan) válaszoltak és közölték hogy ők sem látnak semmit...
  Na most akkor ki hazudik? :F

  Menslee 3 éve 11

Hi​rd​eté​s

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.