
Az étel elkészítése abból az alapgondolatból származik, hogy ha a lapított kenyér is, és a bundás kenyér is finom, akkor mi lenne ha megpróbálnánk összevegyíteni őket. Így a lapított kenyér nem lesz olyan száraz, a bundás kenyérbe pedig egy kis fantáziát viszünk.
Elkészítése - mint már megszokhattuk - roppant egyszerű. Két szelet kenyér közé vajat kenünk és egy szelet sonkát teszünk. (minden más szükségtelen). A "lapító gépben" meglapítjuk kb. 15 másodperc erejéig. Ez csak azért szükséges, hogy a bundázásnál ne csússzon szét az egész. Tovább nem érdemes, mert akkor nagyon száraz lesz és nem fog "csancsogni" a tojásban. Ezután csak ki kell sütni. Isteni!
Tipp:
A képen látható módon javaslom hozzá a csalamádét. Uborka, kisdinnye, almapaprika nem jó. A tejen lehet vitatkozni, megengedhető a kakaó és a tea. Aki egyszer megkóstolja, állandóan ilyet szeretne enni.