2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Asus PadFone2 összegzés

    Asus PadFone2 teszt összegzés

    Ami kimaradt az eddigi írásomból és szerintem igen hasznos program az pedig nem más, mint a Tiltólista! Telefonszámokat és a telefonkönyvünkből partnereket tudunk bele rakni, és aki szerepel, e listában az nem tud minket felhívni, amíg mi ki nem szedjük belőle. Én aktív használója vagyok eme remek programnak 
    Azt kell, hogy mondjam, hogy tulajdonképpen regényt is lehetne írni a Padfone2 – ről, csak nem lenne értelme, sokkal jobb kipróbálni és meggyőződni arról, hogy milyen. Természetesen kifogásolni valót bármiben lehet találni így ebben is, a legnagyobb általában az ára.. De érdemes megnézegetni a teszteket és megnézni az alábbi tesztet, amit csináltunk… Szerintem magáért beszél.

    Csináltam egy AnTuTu Benchmark v3.3 -al tesztet, aminek a végeredménye 21.643 pont lett, ami nem olyan rossz. Viszont ha meg lett volna root –val akkor biztos, hogy nagyobb számot is ki lehet belőle hozni egy kis trükkel :)
    Részletezve a pontszámok:
    CPU: 8341 pont
    GPU: 8942 pont
    RAM: 3456 pont
    I/O: 904 pont
    AnTuTu 3D Rating Benchmark v1.3.2 –vel elért pontszámok
    720 x 1280: 6752 pont
    1024 x 2048: 2020 pont

    Folytatás...

    LittleNiki 11 éve 0

  • Padfone 2 teszt (harmadik hét)

    Végül, de nem utolsó sorban az Asus gyári alkalmazásairól ejtenék néhány szót. Az előző blogban már ejtettem néhány szót az Asus Webstorage-ról, amit én hasznosnak tartok.
    Asus Studio a következő, ami rendszerezi a camerával, készült fotókat, videókat, file-okat, a google +, a facebook, az asus webstorage, és a dropbox-os rendszerébe feltöltött, megosztott dolgokat, ezek mind elérhetők egy helyen.
    Asus Story - eseményeket, storykat, blogokat lehet létrehozni,fényképpel illusztrálni, megosztani.
    App Backup- biztonsági mentés (max 600 mb) a telepített alkalmazásokról és adataidról.
    App Locker- jelszóval lehet védeni az alkalmazásokat, az illetéktelen felhasználóktól.
    Asus Weather & Time- amely az időjárásról ad naprakész és pontos meghatározást.
    Asus Email - e-mail fiók kezelésére.
    Asus Task Manager - futó alkalmazások leállítása, (olyan funkciót tölt be mint az alkalmazás kezelő a windows -ba).

    LittleNiki 11 éve 0

  • Padfone 2 teszt (harmadik hét)

    A teszt következő állomása a kamera tesztje volt. A kamera 13 mpixeles felbontású stationba helyezve 5.5 mpixeles. Sok funkcióval van ellátva, arcfelismerő,sorozat kép készítő amelyet utána szét lehet bontani és a készült legjobb képet (képeket) fel lehet használni, készíthetünk panoráma képet, stb. Nappali és éjszakai módban is. A véleményem szerint általános használatra ez is kiváló. Tehát egy nyaralás alkalmával kiválóan helyettesítheti a fényképezőgépet. Ha net kapcsolatban vagyunk akár fel is tölti a képeket az asus web storage- ba és az otthon maradt családtagok pillanatok múlva már nézhetik is az élményeinket. Hát mellékeltem volna pár szép éjszakai és nappali képet, hogy látható legyen a sony kamera képe, de sajna túl nagy a felbontás :-)

    LittleNiki 11 éve 0

  • Padfone 2 teszt (második hét)

    A teszt folytatásaként csináltunk a telefonról illetve a telefon adatairól egy biztonsági mentést, és egy másik padfone-ra felraktuk, a csere sikeres volt, de a biztonsági mentés csak 600 mb lehet egy file-ba. Ami nem kis hátrány ha a telefon 32 gigabite-os. Kicsit nehezen tudnám kiválogatni melyik legyen a legfontosabb ami belefér a 600 mb-ba.

    LittleNiki 11 éve 3

  • Padfone 2 teszt (második hét)

    Ha már a zenehallgatásnál tartottam, igen érdemes rajta zenét is hallgatni, mert nagyon jó hangzása van, és minőségi kényelmes fülhallgató (headset) jár a telefonhoz. Nem volt olyan játék ami akadt volna rajta, vagy akár nem nyújtott volna jó játékélményt. Az NFS Most Wanted (androidos) amely nem egy silány minőségű játék elég hardver igényes de ezen nagyon szépen fut és nekem főleg az tetszik hogy a telefon/ station mozgatásával kell játszani. Körülbelül 30 különböző játékkal próbáltuk és nagy részével a mai napig is játszunk. Folyt. köv...

    LittleNiki 11 éve 0

  • Padfone 2 teszt (első hét)

    Ezen a héten kaptam meg a Padfone 2 -t. Amely elbűvölt, mind kinézetre mert szuper elegáns, nem túl díszes, de nem is átlagos, egyszerűen elegáns, kifinomult. Ultrakönnyű a méretéhez képest, sajnos az én kezemben elég nagynak néz ki, mert kicsi női kezem van így egy kézzel kicsit nehézkes használnom, de a kijelző színűsége, élénksége és maga a telefon tudása mindenért kárpótol. Végre egy szép és nagy kijelzős telefon amit nem kell naponta tölteni, akkor sem ha videót nézek, és zenét hallgatok hazafelé a munkából.
    Folyt köv....

    LittleNiki 11 éve 10

  • Asus PadFone2

    Asus PadFone2 tesztelésre jelentkezés

    Asus PadFone2 simogató rendezvény vélemény:

    2013. március 2. –án megrendezett Asus PadFone2 simogatáson részt vettem és kifejezetten jól éreztem magam.
    Gyepes Máté az Asus Magyarország Marketinges munkatársa által tartott prezentáció szerintem nagyon jól sikerült. Mindent elmondott a készülékről, amit csak lehetett. Egyszóval tökéletes volt minden. Ha Gyepes Máté előadását kéne értékelnem, akkor maximális pontszámot tudnék adni, ami egy 10-es skálán 11-es, lenne. Nagyon elégedettek voltunk mindennel!

    Asus PadFone2 készülék vélemény

    Két szóval le tudnám írni a készülékről a véleményem „egyszerűen tökéletes”de gondolom, hogy ez kicsit túl rövid vélemény lenne ahhoz, hogy tesztelő lehessek, így kicsit részletesebben leírom.

    Folytatás...

    LittleNiki 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.