2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ELAC FS 207.2 & BS 204.2 & CC 201.2 avagy, az egység..! Az ELAC egy élet érzés!

    Jó napot a nagyérdeműnek!
    Már régóta építgetem a kicsi házimozimat otthon, és elég sok lépcsőt másztam már meg a házmozi és a hi-fi világában, de minden egyes elköltött forint vagy épp euró, megérte!
    Főleg amit az ELAC felségjelzésű hang dobozokra költöttem el!

    Korábbi cikkeimben már lehetett olvasni a fejlesztgetéseimről, ami oda vezetett, hogy már az ELAC hangzás világa az etalon, ha zenét vagy házimozit hallgatok.
    Egyszerűen zavar a más féle hangkarakter hallgatása.
    Tudom, ez nagyképűnek hangozhat, de ha valaki egyszer meghallgat egy ELAC hangsugárzó párt, utána soha nem akar mást hallgatni. Nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit ad az embernek a hétköznapok problémái között. Hazaérek, és az első dolgom hogy bekapcsolja az elektron áradatot, melynek végeredménye egy selymes, bársonyos, az élethűhöz közeli hang tartomány sugárzása.
    Tudom, most nagyot mondtam és pihenjek egyet, de olyan érzés, mint egy minőségi selyem anyag érintése, mint egy hamvas bársonyos női bőr érintése, mint egy pohár jéghideg frissítő egy forró nyári napon! Napestig sorolhatnám a hasonlatokat, de nem látom értelmét, hiszen ez olyan amit hallani kell, át kell élni!

    Folytatás...

    Lacielvtárs 7 éve 3

  • Hazimozi építés tyúklépésben 3 - ELAC 207.2 & Onkyo TX-RZ 710 & Jamo C9 dipol

    Igazából a napokban fejlesztettem egy kicsit a házi mozimon, és még tesztelés alatt áll, és amint kialakul a nyomdafestéket elbíró véleményem, meg fogom írni itt egy cikkben.
    De mielőtt véleményt alkotok, kipróbálok minden komponenst, hogy ne legyen elkapkodva, illetve túldimenzionálva a véleményem...

    Update :Egység jegyében beszerezve egy elac cc 201.2 center...
    Alakul a rendszer, és folyamatban a bs 203.2 pár hátulra surroundnak. :)

    És igyekszem a sztereó vonalat is 'tökéletes közeli állapotba hozni', mert az ELAC azonnal kihozta az onkyo gyengeségeit...

    Cambridge audio topaz am10 valamint HTA30as hibrid csöves erősítővel sztereón, soha nem hallott minőségben csendülnek fel kedvenc dallamaim.

    Mindig is szerettem a zenét, viszont egy jó sztereó erősítővel és jó féle elac hangsugarzokkal a zene is atertekelodik az ember érték ítéletében.

    Folytatás...

    Lacielvtárs 7 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.