2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Windows 10 megérkezett a telefonjára

    A Windows 10 mostantól elérhető a támogatott, Windows 8.1 rendszerű telefonokra, az alábbi listában megtalálható, mely telefonok az elsőek.

    Lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q, MCJ Madosma Q501

    A fent említett telefonok egyikével rendelkezik? Szerezze be a (Windows Áruházban ingyenesen elérhető) Windows 10 Frissítési tanácsadó alkalmazást, hogy egyszerűen ellenőrizhesse a frissítés elérhetőségét és akár elkezdhesse a telefon frissítésre való felkészítését.

    Forrás

    Sok sikert a frissítéshez, kíváncsi lennék majd 535 és 532-es Lumia frissítés után tapasztalatokra és/vagy véleményekre :K

    Lacielvtárs 8 éve 103

  • Isten véled édes Lumián... avagy hogy veszít el egy hűséges WP felhasználót a Microsoft!

    Arra gondoltam, megírom a történetem. Ezzel a kis szösszenettel nem kívánom leszólni a MIcrosfot-ot, sem vitát kiváltani az Andorid és a Microsoft között, de lehet még is az lesz a vége...

    A történet több évre nyúl vissza.
    Egy lumia 520-al indult. Nem vagyok híve a sok pénz költésének, főleg nem mobil telefonra. Nem nagyon voltam oda az okos telefonokért, évekig használtam ilyen és ehhez hasonló telefonokat, maximális elégedettséggel.

    Majd jött az ihlet! Megvettem a Páromnak az első WP telefont, ez volt a lumia 520. Nagyon meg voltunk vele elégedve, majd ezen felbátorodva, magamnak is vettem egy ilyet, csak feketében. Szerettem. Sok kompromisszumot kellett kötni, mert - mint az köztudott - lényegesen kevesebb alkalmazás érhető el, ezen platformon. Nem zavart a dolog, mert elfogadtam, hiszen megfizethető volt a telefon készülék, és tökéletesen tette a dolgát. Mindketten szerettük a családban.

    Folytatás...

    Lacielvtárs 8 éve 134

  • Megszűnik a Tesco Mobile

    Megszűnik a Tesco Mobile (akit érint)...

    Anno az Ingyen Percek opció miatt éltem a lehetőséggel... ennek ma vége!

    A Magyar Idők információi szerint a Tesco és a Vodafone közös, saját, 31-es előhívóval is rendelkező Tesco Mobile nevű mobiltelefon-szolgáltatás megszűnik, az előfizetők és az ügyfelek áprilistól a Vodafone-hoz kerülnek át.

    Április elsejétől már új előfizetést sem lehet kötni, április 5-től a szolgáltatás átadásáig nem lehet majd egyenleget feltölteni a már élő feltöltőkártyás számokhoz sem. Az átadás elméletileg április 16-ig tart majd. A telefonszámok változatlanok maradnak, a Vodafone az átállást követően SMS-ben tájékoztatja az előfizetőket

    A tarifák tekintetében is lesz változás, bár egyes tarifák elérhetők maradnak, más lehetőségek megszűnnek. A Clubcard és az Ingyenpercek opció megszűnik, de a roaming kedvezmények mellett a Dupla és a Kedvenc tarifa is megmarad.

    A Tesco Mobile 2012. március elsején indult, az akkori nyilatkozatok szerint jó másfél milliós előfizetői bázisra számítottak, és meghatározó szereplővé váltak volna annak ellenére, hogy ötödikként érkeztek a piacra (a negyedik a Lidl mobilszolgáltatása volt).

    Forrás: index.hu

    Folytatás...

    Lacielvtárs 8 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.