2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Januári Összefoglaló!

    Már régóta tervezgetem, hogy írott formában megosszam játékos és egyéb gondolataimat, élményeimet másokkal. Eme blog pedig tökéletes színtere lehet. Kíváncsian várom mások véleményeit, hozzáfűznivalójukat.

    Na de térjünk is a lényegre. A januárom nekem roppant jól sikerült. Kezdés képpen végre valahára kipipáltam az Assassin's Creed Rogue-ot. Ez az a játék amit imádtam. Elégszépen kicsavartam rengeteg órát öltem bele ami azért meglepő mert ugye mind tudott nincs online része a játéknak, mégis iszonyat szórakoztató volt. Mindent felfedeztem összes küldetést elvégeztem nem maradt semmi gyűjteni való totál upgrade-t végeztem egyszóval ami kihozható volt a játékból az megvolt.

    Sajnos volt olyan kóstolásom is ami nem nyerte el a tetszésem ilyen volt a Resident Evil 6. Anyám! Ezt a találkozást szívesen elfelejteném pedig abszolút szeretem a resit PS1, PS2 és PS3-on XBOX 360-on is toltam már részeket, ahogy a filmeket is birom de ez... Hogy is mondjam szépen?... szót sem érdemel. Minden esetre nem adom fel. Még egy próbát szerintem teszek vele hátha csak a hangulatom nem volt meg.

    Folytatás...

    Kwiek 9 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.