Hird​etés

2018. április 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Samsung S7 Edge tokok

  Nagyon sokszor olvasom, hogy milyen tokot vegyek az S7 Edge készülékre. Ezzel én is gondban voltam, pláne hogy a gyári tokokért nem vagyok hajlandó tizenezer forintot kiadni, hiába kétszázezres a telefon. Természetesen az ebayt hívtam segítségül, illetve egyet a jófogáson rendeltem.

  1. Flippes, ablakos, hívásfelvevős:

  Ez volt a legolcsóbb, 280 forintos árával. A telefont egy szilikontokba kell behelyezni, amire a külső, flippes részek vannak felfogatva. Van filmnéző funkciója is. A minőség nem a leggagyibb, de az ablakos rész könnyen karcolódik. Van a tok elejében 5 fém hasáb, ami segítségével a hívásokat fel tudjuk venni, illetve el tudjuk utasítani. Szerintem ez a legnagyobb hibája, ugyanis a fém hasábok közvetlenül a kijelzőnek érnek, ráadásul kiállnak a tok síkjából. Felrakás után azonnal leragasztottam tixoval, hogy legalább ne karcolja össze a fóliát, de így is folyamatos frászban voltam, hogy mikor nyomom meg úgy a tokot, hogy az megpattintsa az üveg kijelzőt. A másik hibája, hogy hiába van rajta az ablak, az óra folyamatosan vándorol a beégés elkerülése végett, így sosem látszódott. Ezt a tokot használtam legrövidebb ideig.
  Idő közben kioperáltam a fém hasábokat az elejéből. Így egész használható lenne, ha a tok nem nyomná fel a kijelzővédő fóliát.

  Folytatás...

  korimv6 1 éve 1

 • Samsung Gear S akkutöltő

  Mikor megvettem használtan a Gear S-t, kaptam mellé egy ép gyári, és egy fültörött gyári töltőt. Mivel váltószolgálatban dolgozom, és sokat éjszakázom, mindenképp két töltő szükséges nekem, egy otthonra, egy pedig a hátizsákomba, amit szinte mindenhova magammal viszek. Nézegettem a gyári töltőket, amiben van beépített akkumulátor, de nekem nem ért meg minimum 5000 forintot, az utángyártott akku nélküli 800 forintjával szemben. Így az ebayen vásároltam egyet az utóbbiból, szigorúan free shippinggel 😁 Majd egy hónap múlva meg is jött. Kibontottam, és meglepetésemre még egy usb kábel is volt a csomagban. Azonnal fel is pattintottam, ami tényleg könnyebben ment, mint a gyári esetében. Itt már feltűnt, hogy pár apróságot leszámítva, ugyan olyan mint az eredeti, a led helye és az érintkezök alatti kis kapcsoló hiányzott róla. Ekkor még nem foglakoztam vele. Történt, hogy egyik éjszakában jó lett volna a beépített akkus töltő. Na ekkor gondoltam, hogy ha szétszedem mindkettőt és nem jön össze a kettőből egyet projekt, max 800 forintot bukok. Először a gyárit kezdtem szétfeszegetni. Mivel csak kés volt nálam így az lett a célszerszám. A hosszabbik oldalánál befeszítettem (sajnos a nyoma meg js maradt), de nem ugrott szét. Ekkor kollegám segített, ő a rövidebb oldalon feszítette, ennek hatására szétugrott. Szemügyre véve, láttuk, hogy minden oldalon 2-2 kis fül tartja a helyén a fedelet. Utána az akkuval egybeépített áramkört szedtem ki.

  Folytatás...

  korimv6 1 éve 0

H​irde​té​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.