2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pelenkás bajkeverő

    Pelenkás bajkeverő

    Tudom … ne is mondjátok !!! Gondolom többen közületek az irományom címe hallatán arra a bizonyos filmre gondoltatok , ahol egy üzletember elüt egy pasast és az reinkarnáció útján újjászületik . Csak a bibi ott van , hogy az üzletember fiaként jön újból a világra, hogy bosszút álljon . Így hát a papának és az anyukának rengeteg problémája lesz a kisfiúval ,aki valójában Simon a halálra gázolt személy … :)
    Igen izgalmas történet , de nem erről szeretnék most mesélni nektek.
    Leginkább arról a babáról, aki engem olyannyira rabul ejtett mióta megszületett. 2009. november 9-én egyik barátnőm családjában nagy meglepetésre megérkezett az 5. gyermek is. Méghozzá egy kislány, aki a Hanna nevet kapta. Mindenki nagyon örült neki, hisz egyrészt csodának számított, hogy Erika néni 4 gyermek után még egyet a világra tudott hozni közel 40évesen.
    Én, akkor még bele se mertem gondolni, hogy az így is zajos házban, hogy fér el majd még egy poronty és egyáltalán, hogy birkóznak meg a feladattal. Hisz Attila bácsi a családfő és Erika néni is nagyon sokat dolgozott….Az idő múlásával bebizonyosodott számomra nem megoldhatatlan helyzet, hogy a 21. században nagycsaládként is lehet létezni (anélkül, hogy bármilyen biztos anyagi háttérrel rendelkezne a família) .

    Folytatás...

    kiskökörcsin 13 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.