2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Országúti építés II. - Bontás

    Közben megérkezett az alkatrészek másik fele a Decathlon Cobra 700-as vázzal. A váz meglepően jónak mondható cromo acélváz, mondjuk campa szetthez illik is valami normálisabb.

    A váz balesetes, a jobb oldali papucs sajnos kapott rendesen. Nem hiszem, hogy ki lehet húzni, de azért a későbbiekben megpróbálom.

    Elsőként a pedálok kiszedésével kezdtem, régi Look pedálok voltak jó állapotban. A pedálok hajlamosak berohadni, mivel általában cromo tengely rögzül az alu hajtókarba, ezért pedált soha nem szabad megpróbálni simán kihajtani. Addig ütögetjük finoman kalapáccsal a kulcsot, amíg meg nem indul. A balos pedál bal menetes (fordított), a jobbos jobb menetes.

    Folytatás...

    ivana 5 éve 0

  • Országúti építés I. - A cuccok érkezése

    Nagyon megtetszett egy hirdetett országúti váz a neten, olasz Fondriest márkájú alu, krómozott acél villával. Már hónapok óta nézegettem, de nem tudtam volna mit kezdeni vele, szett nélkül. Közben láttam hirdetve egy campa mirage szettet balesetes vázzal, így lecsaptam arra, illetve alkudtam kicsit a Fondriestből és azt is megvettem. A váz hibája, hogy be van rohadva a középcsapágy, ennek kiszedése nehézkes művelet lesz, de mivel alu csésze, alu váz nagy gond nem lehet. Szerencsére nem kell feltétlen azonnal kiszedni, a mostani amúgy hibátlan és tökéletesen passzol a szetthez.

    A szettnek egyelőre a fele érkezett meg, a másik fele a vázzal jön. Jelen esetben a szett teljes váltás és fék rendszer mellett a kerekeket is tartalmazza. A tányérok gyakorlatilag újak, a sor is. A fékváltókaron is alig látszik kopás. A másik fele a balesetes vázzal érkezik később.

    Folytatás...

    ivana 5 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.