2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Miért vettem új számítógépet? De tényleg, miért?

    Nemrégiben vásároltam néhány alkatrészt a számítógépemhez. Először csak egy új winchestert vettem, ám néhány nap múlva azon kaptam magam, hogy alapjában egy egész új gépet vásároltam már a ház kivételével. A feleségem meg is kérdezte, hogy miért vettem új dolgokat, amikor a régi gép is tökéletesen működik és egyáltalán mi lesz a régi géppel? Nos ez egy olyan pillanat volt, amikor nekem, mint kommunikációszakos hallgatónak és remek beszélő készséggel megáldott (lényeg a szerénység) 32 éves férfinak frappánsan ki kellett volna magát beszélnie szorult helyzetéből. Ám semmi okos, alapos, megfontolt indok nem jutott eszembe.

    Először a legismertebb operációs rendszer 7-es számú változatára való átállás tűnt jó indoknak, majd a fogyasztói társadalom áldozataként aposztrofáltam magam fejben, utána arra gondoltam, hogy kütyü rajongásommal magyarázom ki a dolgot.
    Persze amikor egy feleség kérdőre vonja a férjet, nem sok egérút marad, így a válaszaim sem nyerték el a tetszését. Ám amikor az ő laptopját cseréltük le, már nem akadékoskodott annyira, sőt örült, hogy hasítani fog a Farmville. :))

    Folytatás...

    Hyacinto 13 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.