2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hőmérő mizéria. Internet népe, segíts.

    TLDR: Termosztát, folyadékos hőmérő, kétféle különálló digitális -olcsó- hőmérő. Mind mér egymástól több fokkal eltérő értékeket, hiába vannak ugyan arra az asztalra téve és ott hagyva hosszabb időre. Kéne valami pontos cucc ami megbízhatóan mér és lehetne állítani hozzá a többit.

    Belekavarodtam az útóbbi időben a hőmérő témakörbe és meglepődve látom, hogy kész káosz az egész.

    Korábbi albérletünkben távhő volt, minden radiátor le volt kapcsolva és ezen nem is kellett változtatnunk. Körbefűtöttek és így is túl meleg volt sokszor. Légkondi volt, működött de ezer éves. Szóval a lakás temperálása kimerült abban, hogy ha hideg volt de még nem kapcsolták be a fűtést akkor felöltüztünk. Ha jó volt jó volt, ha meg meleg volt akkor kinyitottuk az alblakot. Nyáron ha jó volt jó volt, ha meleg volt meg bekapcsoltuk a légkondit és addig állítottuk míg ki nem tapasztaltuk h melyik az a beállítás ami kényelmes.

    Egyetlen hőmérő alkalmatosság a lakásban egy kínai digitális óra volt ami hőfokot is mutatott, de sose figyeltük. Úgy voltunk vele, hogy az időt nagyjából pontosan méri, a hőmérsékletet meg írja de valszeg pontatlanul, nem azért vettük.

    Folytatás...

    Huntszy 3 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.