2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • FALLOUT

    "A világvége az emberiség által generált folyamat, nem pedig egy dátum."

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 33

  • Új mindennapok

    Szasztok skacok!

    Berosálok, lepetézek, futva teszem meg a maratoni távot, közben meg hátúszásban hatástalanítom a kolumbiai drogkartellt...ezt találtam, ni, ezt nem hiszem el :Y , kezemben egy sör, mellettem egy pezsgő, most kértem meg asszonyt, hogy öltözzön fel kommandós ruciba, másképp szóba sem állok vele a héten...van Teremtő és Odin és egy rakat producer, ezt olvastam, miért nem tudtam :W , a karácsonyom tiszta húsvéti ünnepség is lehetett volna, repkedtek volna konfettik és léggömbök, tojás-jelmezbe öltözve köszöntöttem volna az újévet... :K

    Ezt olvastam, tessék:

    Jack Bauer visszatér!
    2011-12-07 17:26:00

    A Fox csatornától kiszivárgott információk szerint már jövő tavasszal nekilátnak a 24 című, nagy sikerű sorozatból készülő, egész estés mozifilm forgatásának, amelynek hőse természetesen a legendás terrorelhárító egység ásza, Bauer lesz. Kiefer Sutherland boldog, hogy ismét belebújhat a terroristavadász bőrébe. A 24, minden idők egyik legsikeresebb tévésorozata, nyolc évad után, tavaly került le a képernyőkről.

    Viva Fox!
    (csak beremegett a seggük, mikor levelet írtam nekik... :D )

    Na, jó éjszakát mindenkinek! Legyetek ti is boldogok, bittestvéreim!

    Hunork 12 éve 5

  • A TRON univerzum

    "Mi rejlik odabent? Kódok, kódtöredékek? És mi van, ha ezek egyesülnek?"

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 62

  • Mad ébredése

    Ezt hallgassátok:
    Ma reggel felkeltem, megborotválkoztam, majd megreggeliztem. Azt is igen vérszegényen tettem, mindössze vajas pirítóst majszoltam kevés kígyóuborkával. Hozzá teát ittam, és miközben végeztem szokványos reggeli teendőimet, megteremtettem Mad Hole-t. Mad egy író. Neme: hím. Vagy éppen skizofrén. Néha meg roppant boldog. Ahogy a történet kívánja.
    Nem különösebben sikeres, többnyire a névtelenség homályába burkolózva közli szerzeményeit ilyen-olyan fórumokban. Használja az Internetet is! Elhatároztam, hogy a későbbiekben ő lesz az egyik legfontosabb szereplőm. Egyfajta szócsövemmé avanzsálom, hogy általa kürtöljem szét nagy és tágas világunkban, miről mit, és legfőképpen miért gondolok.
    Első dolgom az lesz, hogy szilárd hittel és kemény büszkeséggel, nemkülönben határtalan szeretettel ruházom fel. Utána adok neki maradandó küllemet. Talán ezek lesznek az állandó tulajdonságai csupán. Az összes többit az íráshoz megfelelően fogom alakítgatni. Lesz, hogy magába húzódó vénember benyomását kelti majd, aki birtokában van a létező összes tudásnak. Aztán lesz, mikor minden nő testét, lelkét elcsábító hódító szerepében fog tündökölni. Halkan jegyzem meg: ez roppant szimpatikus szerep, néha én is ilyen szerettem volna lenni. Vagy éppen boldog családapa szerepet fog alakítani, kinek első a rend és a béke, utána a tudás és harmónia lesz.

    Folytatás...

    Hunork 12 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.