Hirdetés

2020. szeptember 18., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • balázs

  huliganboy 1 éve 5

 • Youtube retro mix

  huliganboy 4 éve 4

 • Vezeték nélküli mobil töltés

  Sok cikket olvasva, nagyon megtetszett az, hogy nem kell állandóan rádugni a kábelre a telefonom, ehelyett csak le kell raknom egy „padra” és már is tölt. Ehhez a kínai „piacot” vettem segítségül. (Aliexpress, Ebay)
  A lényeg, hogy vezeték nélküli töltővé alakítsam telefonom. Hozzá kell tennem ez gyerekjáték, tehát mindenki meg tudja oldani.

  Vezeték nélküli töltéshez előkészített telefonok
  Az első és legkönnyebb kategória, azon telefonok (pl Samsung Galaxy S3), melyek előkészített rendszerrel vannak ellátva. Ezen telefonokhoz, specifikus kiegészítők kaphatóak, melyeket csak rá kell dugni a már előre kialakított csatlakozóra, szabadon hagyva a micro USB foglalatot. (később lesz jelentősége) Ezeket hívják vezeték nélküli moduloknak. A modul olyan vékony, hogy a hátlap és az akkumulátor között is nyugodtan elfér, de sokan használják telefontok és hátlap között használva.

  Samsung Galax S3 modul

  Előkészített készülékek

  Az ilyen kiegészítő modulok a kínai piactereken 2 – 30 dollár között mozognak típustól függően.

  Folytatás...

  huliganboy 5 éve 4

 • Huawei G610S (G610-U00) ROM csere és élesztés

  Bevezetés

  Kettő éve arra vetemedtem, hogy a feleségemnek telefont vásárolok. A sok eltöltött nap után rátaláltunk eme csodára (komolyan). A készülék gyárilag magyar nyelven és rootolva érkezett a világ másik végéből Hong-Kongból. A kezükbe véve a készüléket igazán jó minőséget tapasztaltunk, nem recsek nem ropog minőségi anyagokból készült. Ez egyébként mai napig lemondható a keret nikkel részén sincs még kopásnak nyoma sem, a hátlap fényes de hihetetlen tűrőképességel rendelkezik.

  Gyári rendszer

  Majd egy évig az érkezett rendszerrel használtuk a készüléket, de eljött az idő a frissitésre. Láss csodát a gyári ROM bár jelzi, hogy van frissités annak online lehetősége mindig meghiusúl valami hiba folytán. Egy kis kutakodás után rájöttem, hogy a gyárilag kiadott MULTILANG ROM csak a készüléken lévőre érvényes minden rendelkezésre álló frisseb romban nincs magyar nyelv és ennek frissitése vagy recoveryből vagy Flastools programból lehetséges csak.......

  Alternatív ROMok
  Rengeteg ROM készül a készülékhez, és a legtöbb pozitív értékelést a az XPERIA sorozatról portor rendszer kapta. Emelett létezik Samsung S4 rendszerről portolt valamint MUI és sok egyéb más is amit az alábbi linken megtalálható.

  Folytatás...

  huliganboy 5 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.