2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Retro Kocka Kuckó, avagy első szárnypróbálgatásom...

    Hétvégén tető alá hoztam egy egyszemélyes kis retro számítógépes kiállítást, játéknapot, kinek hogy tetszik. Első alkalom volt, helyszín Mártély, (ide jártam általánosba) Tisza-parti kis falu, 10 km-re Hódmezővásárhelytől. Mivel azt hosszúnak találtam, hogy "retro számítógép és videojáték kiállítás", kreáltam egy blickfangos nevet, így lett RETRO KOCKA KUCKO az esemény neve.
    Pénteken reggel 6-ra mentem, ahol volt osztálytársam, aki most az ÁMK vezetője várt. Ő segített bepakolni a gépeket, hogy 8 órára mire megérkeznek a gyerektábor ifjai, nagyjából kész felállás legyen. Kicsivel 7 előtt befutott Apám is a CRT kistévékkel, amit előzőleg kivittem hozzájuk. Kb két kombi-kanyarnyi holmi.
    A kiállított cuccok a SNES kivételével (ez egy jó sztori, ismerősöket invitáltam, mikor a pár hölgytagja elkottyantotta, hogy neki megvan még gyerekkorából, és még pár eredeti játéka is van hozzá, kölcsön is kértem gyorsan..) az enyémek... 🙂
    A péntek délelőtt a kényelmes beállásal telt, illetve a srácok információ-éhségét kelett enyhítenem, hogy melyik játékkal mit kell csinálni, vagy hogy kell irányítani..Mintha kicsit hiányozna belőlük a felfedezés vágy..

    Folytatás...

    hege8888 3 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.