2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows 10 optimista üveggömb

    Sziasztok,

    Nagyon régóta olvasom a cikkeket és a kommenteket és bár nem szoktam kommentelni, de most én is szeretnék felszólalni, nem a Microsoft védelmében, inkább mint aki szeretne hinni a jövőbeli rendszer sikerességében.

    Meg kell jegyeznem, hogy nem dolgozom IT területen, nincs ilyen irányú végzettségem, csupán az elmúlt időben elolvasott cikkek és kommentek alapján próbálok a jövőbe tekinteni 

    Az látszik, hogy a Microsofttal mostanában mindenki elégedetlen, amire nem mondom, hogy nem adtak okot, de sokszor inkább a rossz kommunikáció és a pletykák illetve hivatalosnak tűnő bejelentések terjednek, ettől függetlenül ha megnézem, hogy mennyi embert foglalkoztat mondjuk egy Lumia készülék, akkor azt látom, hogy sokkal több kommentet generál egy szinte bármilyen W10M-es hír mint 1-1 androidos vagy Iphoneos.

    Szóval sokan azt mondják, hogy pl. a W10M haldoklik, meg, hogy 1-2 éve van és eltűnik a piacról, de szerintem ezek az emberek ennél nagyobbat nem is tévedhetnének, főleg ha megnézzük, hogy azért érdeklődés bőven van. Ha megpróbáljátok egészében nézni, hogy mi az amit a Microsoft a jelenleg csinál (Win10 és UWP), akkor nekem sokkal inkább tűnik úgy, hogy egyeduralkodóvá fog válni egy hatalmas piacon amibe beletartozik a mobil szegmens is.

    Folytatás...

    flatline#2 8 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.