2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hasznos alkalmazások 1. rész: kötelező olvasmányok

    Úgy döntöttem hogy írok egy kis sorozatot a Play áruházban fellelhető igényes és hasznos alkalmazásokról, íme itt az első rész!

    KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK

    Aki azt hitte, hogy most a kismillió fingós app közül az egyiket fogom itt bemutatni, az most csalódott lehet, de arról már elég sok teszt van, erről még nem találtam.

    Az alkalmazást egy LG G Pad 8.3-mon teszteltem, 4.4.2-es KitKat rendszerrel.

    Előszó
    Milyen régen is volt az, amikor még az emberek rendszeresen olvastak könyveket!? Hát már eléggé sajnos. Természetesen vannak kivételek, de most a nagy többségről van szó. Régen kötelezőt és nem kötelező irományokat is olvastak a fiatalok, a Kincskereső kisködmöntől kezdve, az Egri csillagokon keresztül, a Nemo kapitányon át egészen az Odüsszeiáig. Manapság viszont a fiatalokat a Call of Duty-n és a LAN partykon kívül más nem nagyon érdekli...sajnos.

    Folytatás...

    f(x)=exp(x) 9 éve 2

  • HP Elitebook 2570p - Kicsi a bors, de vajon tényleg erős? (tesztigény)

    Notebookot szeretnék vásárolni. Már lassacskán 2 hónapja olvasok, jegyzetelek ez ügyben, és örömmel jelentem ki, megtaláltam az igazit: egy HP Elitebook 2570p személyében!

    Ez a 12,5"-os, szögletes kialakítású, üzleti konferenciák előadására kitalált kis szörnyeteg fém borítást, valamint megfelelően erős hardvert kapott, így feltehetően nem fog csalódást okozni.
    Mivel a lapos még nincs nálam, ezért egy kérdést szegeznék hozzátok: van igény erre a "tesztre"? Ha igen kérlek titeket jelezzétek a fórumban! Próbálok részletes lenni, de még véletlenül sem nyers! Akár videót is csinálhatok róla, ha bármi ötletetek van nyugodtan írjátok le!

    Előre is köszönöm, remélem felkeltettem az érdeklődéseteket!

    f(x)=exp(x) 9 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.