2024. július 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Hyperx Cloud Stinger Core - Műanyag glória?

  Újra fejhallgatót kellett szerezni, mert a gyerek hosszabb távon, nem bírta a fejeseket (ezért egy ideig fülhallgatók voltak, de nem tudtak olyan térélményt.). Mivel nem audiofil eszközt kerestem és nem is voltak ilyen igények, ezért esett a választás, erre a relatív olcsó és könnyű mikrofonos fülesre. Volt már tapasztalat a Hyperx füleseivel (Stinger, Cloud I), amikkel semmi probléma nem volt de a gyermek fej, nehéznek találta.

  Az áldozat.

  A fejhallgató, nagyon egyszerű de igényes csomagolásban érkezett, fényezett kartondoboz érzés, már a dobozban is lehetett érezni, hogy tényleg könnyű darabról van szó. Na de nézzük, hogy ez mennyire befolyásolja a minőséget.

  Mivel kellett viszonyítási alap, a hangminőség ellenőrzéséhez, ezért a szintén olcsó, de már nem kapható Astro A10-et vetettem be.

  Tesók!?

  Folytatás...

  F.B.I. 5 éve 3

 • Köszönöm MS!

  Ma 9 HÉT várakozás után, megjött az X360-am, a prágai szervízből. Igaz, hogy sok fenyegetőzés...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 17 éve 15

 • Xbox 360 szervizelése

  Mivel már 1 éve vagyok tulajdonosa egy ilyen kis masinának, van róla véleményem és szereztem...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 17 éve 23

 • Fejlesztés, avagy az online játék mizéria.

  Az igazat megvallva megszállott játékos vagyok. Ezen az sem tud változtatni, hogy most töltöm lassan a 3X-et, továbbá egy csodálatos 2 éves kisfiú apukája illetve egy gyönyörű nő férje lettem.
  Az életem pereg, a napok telnek, a szokásos mederben csordogál minden és természetesen mindig gémezek. Csak így magyarul: gémezés.

  Fenti szó kb. az Amigás korszakban nyert értelmet nálam. Feri barátomnál órákig tudtunk ökörködni egy kis street figtherrel, 1 perc játék, 5 perc lemezről töltögetés. Meg volt a varázsa.

  Teltek az évek majd megvételre került egy PS1-es konzol nagyapám útján. Nagy volt az öröm. Az enyém volt, a sajátom. Szerintem ekkor ''kattantam'' meg. A játékőrület elvitte cseppnyi eszem maradékát de óriási élményt is nyújtott. Barátok lettünk. Ő meg én. Jöttek a testi-lelki jó barátok is nyúztuk éjjel-nappal.

  Majd beköszöntött a munkás-korszak. Ekkor jött ám a jó világ. Munkám minden gyümölcsét konzolozásba fektettem:SEGA Dreamcast,PS2,XBOX. Lövésem nem volt még a számítástechnikáról: a hardverekről, a szoftverekről, telepítésről, BIOS-ról, ONLINE játékról. Mivel szüleim nem igényelték a technikai fejlődést - az első mikrónkat is én vettem -ezért vajmi keveset tudtam a PC-ről ( bavallom most sem állok a helyzet magaslatán ).

  Folytatás...

  F.B.I. 17 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.