2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ti mit tennétek?

    A nevem Gábor. 22 éves vagyok. Tehát még nagyon fiatal. Bár ez nem lehet mentségem semmire sem, de pontosan emiatt szeretném megtudni azt, hogy vajon Ti, akik közül sokan már gyermekes apák/anyák vagytok és felelős felnőttek, vajon hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet. Hogy Ti mit tennétek a helyemben. Sokat járok ide, és én még nem találtam ebben a témában olyan írást, ami hasonlíthatott volna az esetemre, így talán majd azok is hasznosnak fogják találni ezt, akik hasonló cipőben járnak, és bizonytalanok.

    Szóval hogy megértsétek a helyzetem, leírom tövéről hegyére az eddigieket:
    Sokakat ez bizonyára untatni fog, vagy sokakban szánalmat, sajnálatot, esetleg haragot vagy undort gerjeszthet. Ezekből mind nem kérek. De sajnos nem kerülhetem el, hogy kiteregessem a szennyest, ha azt szeretném, hogy megértsétek a helyzetet. Nem kérek továbbá semmilyen fajta segítséget, csak egy tanácsot. Egy igent, vagy egy nemet. Ez minden.

    Édesanyámmal és a testvéremmel élek együtt. Hét éve a szüleim elváltak. A testvérem 18 éves, tanuló és nemsokára végez az iskolával. Édesanyám takarítónő egy helyi kollégiumban. Én 18 éves korom óta dolgozok egy biztosnak tűnő (és viszonylag jól fizető) cégnél. Szerettem volna egyetemre menni, tanulni és belekóstolni majd az életbe. De más szelek fújtak. Dolgoznom kellett.

    Folytatás...

    drizzt1666 14 éve 33

  • Az utolsó pár nap történései

    Nem akarok élni. Tényleg nem. De meghalni sem. Valahol a kettő között akarok lenni. Eltűnni, észrevétlenül. Fájdalom mentesen. Feltünés nélkül, mintha sohasem léteztem volna. Aggódó emberek nélkül. Félelem és megbánás nélkül.
    Címnek írhattam volna azt is: "Szakításom története". De ez egy kicsit több lesz annál. Kicsit ügyetlen, kicsit leereszkedő és mimóza. Mint én. Íme az utolsó pár napom története.

    Majdnem két hónappal ezelőtt szakítottam barátőmmel. Nagy szerelem volt. A legnagyobb. Úgy éreztem, képes lennék leélni az egész életem vele. De voltak dolgaink, amik miatt tönkrement a kapcsolatunk. Úgy is mondhatnám: Annyira szerettem őt, hogy az már fájt. Nem tagadom, az én hibám volt. Sokmindenért őt hibáztattam, ha kellett, ha nem. Szinte kizsigereltem őt érzelmileg. Egy szörnyeteg vagyok. Undorító és veszélyes. Túl veszélyes a párom érzéseire. Ez egyfajta hajlam nálam, de ez nem mentség semmire. Persze ő sem volt szent, de egyetlen olyan dolgot nem tudnék most leírni, ami miatt haragudnék rá. Egyet sem. Talán csak egyet, de erről majd később...

    Folytatás...

    drizzt1666 15 éve 6

  • OTP - Rendszer a gyakorlatban

    Üdv Logout-osok! Előre szeretnék szólni, hogy akinek jó kedve van, vagy esetleg túl fáradt...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 37

  • MMO - a Mindennapi börtön

    Tüzelőanyag bekészítve? Itt a kanóc. Jó hosszú. Adom a szikrát! Meglehetősen impozáns...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 1

  • Modernkori gladiátorok

    Reggel 4 óra. A mobilom kegyetlen csipogása kimossa a 2-3 órás álmot a szememből. Hétfő...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.