2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • World of Tanks 9.16 teszt szerver,újítások

    Hi all!
    Régen teszt szervereztem már,a tankok most sem érdekeltek,viszont gondoltam ránézek az újításokra,és megpróbálom a fontosabbakat összefoglalni nektek .
    Mert akad bőven,többet sokan már régóta várnak,sőt olyan is van amit talán nem is gondoltam én se hogy bekerül.(spoiler veszély:assist számláló!)
    Készítettem néhány printscreent,sorry nem fotót ;)
    -1.kép a voice chat,picit belenyúltak talán,de csak alig,és nem is érdekes

    -2.kép a játék hang részét már jobban átdolgozták,ugye eleve külön van már a voice chat-töl,több dolgot lehet állítani,szebb,képekkel tarkítva,több mód,és végül a 6. érzék hangja változtatható

    -3.kép a kapott lövés indikátor.Na ez kapott rendesen a wg-töl :) Az információk egyenként is csökkenthetők,mindent ki lehet íratni vele,de mindent ki is lehet kapcsolni,akár a régi indikátorra is vissza válthatsz.

    Folytatás...

    Dr_Senkihazi 8 éve 2

  • Dead Snow...a gagyi gagyija:)

    Nem bírtam ki,hogy ne írjam le,pedig én imádom a gagyit...a "minőségi" gagyit:)
    Mert van olyan.
    Most nem a nagyon régi,vagy kínai/koreai/japán óriás szörnyes,godzillás filmekre gondolok,mert azok is gagyik,de azok régi filmek,kis pénzből gondolom,és nem is a lehetőségek országában készültek...bár ez sem,mert norvég.Lehet ezért sem jön be...szerintem a norvégok nem értenek a zombikhoz.:)
    Aki egy kicsit is ínyenc,ebben az értelemben,az tudja,hogy van minőségi gagyi.
    Nekem ilyen a Mamut (mikor a 10+ méteres,életre kelt mamut először elbújik egy teremben,utána pedig észrevétlenül kioson onnan,na az hatalmas),vagy a Mega Shark vs. Giant Octopus,Cápaember1-2,Piranhás filmek tömkelege,szinte minden Zombis film (ezek a gyengéim)...sorolhatnám napestig.

    Nagy reményekkel ültem le este a tv elé,főleg hogy mindenhol azt olvastam,hogy szar film,tehát gondoltam tuti nekem való.:)
    Az elején próbáltam komolyan venni,mint gagyi horrort,de hamar rá kell jönni hogy nem az...mármint nem azért mert jó horror,hanem mert nem horror:)
    Jó...gondoltam vígjáték.De annak sem jó.

    Folytatás...

    Dr_Senkihazi 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.