2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Csatorna ajánló, avagy fájdalmas az a darázscsípés!

    Sziasztok! Egy ideje már követem ezt a csatornát, gondoltam ideje megosztani itt is, hátha mást is érdekel az ilyesmi, és nem futott még bele a YouTube-on. Brave Wilderness csatornáról van szó.

    Mit mondjak elég extrém dolgokat csinál ez a hapsi. Haraptatja, csípeti magát mindenféle lénnyel, és ezt kamerákkal dokumentálják. Egyébként elég jól magyaráz, nem csak agyatlan hülyeség. Nekem a csípetős sorozata tetszik a legjobban. Utálom a darazsakat, de ez nem szívbajos, ha ezekről van szó. Keresték a legfájdalmasabb csípésű rovart, van egy skála amin rangsorolják őket, és szépen végig ment a kategóriákon. Hát mint mondjak elég durva gyötrelem látszik rajta néhány esetben. Itt van mindjárt az utolsó, ami... na majd meglátjátok! ;] Vigyázat erős idegzetűeknek!

    Cyberpunk 5 éve 10

  • Az Oroszlánkirály remake trailer vélemény

    Sziasztok! Rég írtam ide utoljára, de most van miért úgy gondolom. Igaz kissé megkésve reagálok rá. Járattam a fejemben a dolgot már napok óta, hogy kéne valami reakciót írni ide ezzel kapcsolatban, mivel nagy rajongója vagyok. Nem nehéz kitalálni az avatárból igaz? :D Ez pedig az Oroszlánkirály "live-action remake" első bemutatója, előzetese. Íme, ha még nem láttad:

    Azt hiszem látvány szempontjából a csúcsra járatják, már ami kihozható ma a CGI-ből. Tehát ebben nem lesz hiba, hiány. Látszik, hogy borzasztó sokat dolgoztak a részleteken, szőrzet kidolgozottsága például. Ez tetszik. Viszont nem lesz ugyan az, mint az eredeti mű. Nyilván a történet az eredetit viszi végig, de egyes jelenetek, kamerabeállítások mások lesznek, ez már ebből a rövid videóból is kiderül. A zenéjét újra keverik az szinte biztos, amit nem írnék még le, mivel nem hallottam. Ebben a rövid videóban egyébként tetszik.

    Folytatás...

    Cyberpunk 5 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.