Hirdetés

2020. november 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) UnA


UnA
Korrektor

Ez ravasz: "az elmúlt év során" – ebbe bármi belefér :)

Viszont itt az idő egy jó döntésre, bosszúból törlöd magad a Facebookról...

(#2) Cyberpunk válasza UnA (#1) üzenetére


Cyberpunk
félisten
LOGOUT blog

Már ezen is elgondolkodtam. Ami ott tart az a csoportok, mert vannak jók is. :)

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#3) janeszgol válasza UnA (#1) üzenetére


janeszgol
veterán

Sajnos nem törlni a fácse a fiókot. Én többet is töröltettem, de megmaradtak, pedig a meghatározott időben nem jelentkeztem be velük, csak utána.
Ez amúgy érdekes. Az indexes, 24.hu-s, origós, tv2-ős, szolgáltatós topicokban történő anyázás, beszólás, megalázás mindennapos, ezeket valahogy sose moderálják, hiába jelenti az ember.

(#4) gabyka


gabyka
aktív tag

"...de le sem ...ják..."

De, pontosan azt csinálják...
Töröld azt a szrt, légy férfi egyszer az életben :K

(#5) Diabolis


Diabolis
tag

Ja, nálam is ez van. Harminc napos tiltás, hibáztunk. Hét napos tiltás, hibáztunk. Egy napos tiltás, hibáztunk. Ez így egy csokorban. A fiók állapota már csak figyelmeztetés, de kommentet írni, vagy messengerezni nem tudok.

(#6) Cyberpunk válasza Diabolis (#5) üzenetére


Cyberpunk
félisten
LOGOUT blog

Érdekes egy anomália, persze írni nem lehet nekik normálisan.

Slussz poén, hogy másik profillal sem megy. Szóval ip, vagy IMEI szám alapján van a tiltás rajta. Másik profilnál még bejegyzés sincs. :D

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#7) futo001


futo001
senior tag
LOGOUT blog (1)

Engem azert tiltottak, mert azt irtam, hogy "matematikai analizis". Szerinted mennyire veszik komolyan a munkajukat? :DDD

¯\_(ツ)_/¯

(#8) UnA válasza futo001 (#7) üzenetére


UnA
Korrektor

Biztos benne volt a koronavírus is. Vagy az amerikai elnök :D

(#9) Cyberpunk válasza futo001 (#7) üzenetére


Cyberpunk
félisten
LOGOUT blog

LOL lehet gyűlöli a moderator a matekot. :D Más magyarázat nem igen van, egyébként meg ... be.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#10) nevemfel


nevemfel
tag

A Facebook ritka gusztustalan, undorító platformmá vált, akárcsak a Twitter. Teljesen elhatalmasodott rajtuk az ellenőrzési mánia. De a többi is szorosan követi, lásd pl. a Youtube "alapelveit", amik mentén osztogatják a különféle büntetéseket, és amelyek szintén kellően homályosak ahhoz, hogy bármire rá lehessen húzni.

Nem tudom, vajon a Tiktok emiatt vált népszerűvé az utóbbi időkben?

[ Szerkesztve ]

Nobody loves no one

(#11) Geller72


Geller72
veterán

Nekem tegnap oldották fel. Ugyanilyen semmitmondó ejnyebejnye fogadott, de amikor ki akartam deríteni, hogy mégis miért, nem sikerült. Megnéztem a figyelmeztetéseim, és több mint egy éves volt az utolsó. Tehát nyoma nem volt, hogy miért is kaptam vagy 3 nap BAN-t. Az egész FB egyre szarabb, a mostani asztali frond-end újításuk is egy halom xar, használhatatlan szintre süllyedt. Sikerül nekik teljesen leszoktatni a használatáról, közel állok hozzá, hogy delacc legyen. A hirdetések és az miatt a néhány közelebbi ismerős miatt tartottam meg eddig a fiókom, de érzem, hogy nincs messze az a nap, mikor lezárom ezt is. Nem mintha bánnám... :U .

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#12) Geller72 válasza nevemfel (#10) üzenetére


Geller72
veterán

A YT a másik, ami kuka lesz azt hiszem. Az legalább két reklám vidi lett a default egy videó megnézése előtt, és már át sem lehet ugrani. Az is érdekes, hogy ez szinte csak nálunk van így, ha külföldön vagyok, van olyan ország, ahol 10+ vidit megnézhetek, mire egy átugorható reklámmal találkozom. a twittert már ignoráltam, insta dettó. Lassan az összes reklámmal teli szemetet sikerül kiirtanom az életemből..

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#13) Geller72 válasza janeszgol (#3) üzenetére


Geller72
veterán

Én már számtalanszor töröltem az elmúlt időkben facse fiókot, volt, hogy több év után nyitottam egy másikat. Mégis érdekes módon azonnal tudták, hogy kit kell ajánlani ismerősnek annak ellenére, hogy elviekben végleg törölték a fiókomat. Két éve van új fiókom, mégis dob fel "emlékeket", amik adott esetben 9 éves képek voltak és egy másik fiókhoz tartoztak, amit már rég töröltem. Szerintem megérne egy csoportos GDPR pert a dolog.. :U Mert ezek szerint egyáltalán nem törlik az adatainkat.

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#14) Eastman


Eastman
őstag
LOGOUT blog

Már régen elvesztél, ha ez egy percig is aggaszt.

"Ahol vagyok, oda jöttem."

(#15) nevemfel válasza Geller72 (#12) üzenetére


nevemfel
tag

A youtube reklámokat a ublock origin frankón megfogja, így ezzel csak mobilon vannak problémáim (ott mondjuk fokozottan, mivel a mobil adatkeretem nagyon limitált). A youtube cenzúrája viszont egyre véletlenszerűbben csap le a tartalomkészítőkre.

Nobody loves no one

(#16) UnA válasza nevemfel (#15) üzenetére


UnA
Korrektor

Mi meg előfizettünk, és öten lehet használni reklám nélkül, ennél nincs egyszerűbb hekkelés :P

(#17) nevemfel válasza UnA (#16) üzenetére


nevemfel
tag

Továbbra sem a reklámokkal van gondom.

Nobody loves no one

(#18) Eastman válasza nevemfel (#15) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog

NewPipe.

"Ahol vagyok, oda jöttem."

(#19) futo001 válasza UnA (#8) üzenetére


futo001
senior tag
LOGOUT blog (1)

Az analizis elso 4 betuje lehetett. Gondolom kellemetlen emlekeket hozott felszinre a moderatorban. :DD

¯\_(ツ)_/¯

(#20) Medvetojás válasza Cyberpunk (#6) üzenetére


Medvetojás
tag

Mikor volt az a törlési hullám még tavaly júniusban, engem sikerült törölniük, indok nélkül teljes felfüggesztést kaptam. Akkor írtam pár emailt, még a személyim is beküldtem (ezért lehet hülyének kikiáltani - ezt kérték, sajnáltam a sok üzenetet, Instagram postot illetve a rengeteg accountot amit a FB segítségével hoztam létre :D ), de semmi. Kb. fél éve kaptam egy emailt, hogy feldolgozták az üzeneteimet, de a tiltás marad.

Akkor a tiltást én is teló szinten kaptam egyébként, iPhoneom van, nem oldotta meg az app törlése és újratelepítése. Teljes telefon visszaállítás kellett, tehát mindent kellett törölni. Valahogy a biztonsági mentésektől kezdve a telefonba is elrejtik, hogy te már tiltva voltál. De egy teljes teló újratelepítéssel már beengedett minden további nélkül. Meglepődtem volna, ha egy komplett telefont kitiltanak a FB-ról.

A legmegbízhatóbb és legprofibb játékkulcs eladó a HardverAprón! :)

(#21) Cyberpunk válasza Medvetojás (#20) üzenetére


Cyberpunk
félisten
LOGOUT blog

Igen nálam PC-ről sem megy másik profilal sem. WPN meg nem oké, hiába próbálom rejteni az IP-m, amúgy is dinamikus van ugyan úgy tilt. Most én egyedül vagyok, de ez egy családban mondjuk, ahol apu/anyu egy gépet használ hát nem kicsit gáz eljárás.

Most meg itt vagyok az ismerősök irkálnak, de nem értik mi van, hogy nem válaszolok, pedig olvastam. :DDD

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#22) Medvetojás válasza Cyberpunk (#21) üzenetére


Medvetojás
tag

Nagyon egyszerű dolog, de sütiket töröltél? Mindent ami facebook.com, messenger.com és instagram.com.

Gépet ezentúl máshogy nem igazán tilthatnak.

A legmegbízhatóbb és legprofibb játékkulcs eladó a HardverAprón! :)

(#23) Geller72


Geller72
veterán

Néha-néha nekem úgy tűnik, mintha ezek felett a "platformok" felett eljárt volna az idő. De aztán rá kell jönnöm, hogy ez az egész igény alapú. Mint ahogy mindenki tudta a Mónika-showról, hogy mennyire épít a debilekre, de mégis nézettségi rekordokat döntött. Vagy az amcsi tompika is. A legtöbben nem hiszik el, hogy ez egyáltalán létezhet, hogy egy ekkora "országnak" ilyen vezetője lehet, de itt van előttünk a bizonyíték. Normális embernek ez szerintem szörnyű tény.. :U

Én úgy nőttem fel, hogy akkor ugye még nem csak internet, meg mobil nem volt, hanem sok minden más is alapjaiban különbözött a mostani világtól. Amikor az internet berobbant, valami elképesztő végtelen szabadságot éreztem, tudtam, hogy valami eget rengető dolog történt. Ezt az érzést fokozatosan sikerült kiölni azzal, amivé az internet - és úgy általában a világunk - vált, válik. Amikor azt írom, hogy már semmi sem a régi, akkor nem az újtól, a változástól félek, hanem attól, hogy az újabb sokkal szarabb lesz.

Pár éve itt a PH-n a napi új cikkeket sem tudtam elolvasni, annyi újdonság volt, most meg van olyan hétvége, hogy semmi sem történik, a ph haldoklik, szinte csak a fórum/blog tartja fent. De ilyen oldalak tömegével vannak. Valami történik és - szerintem - az nem jó irányban..

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#24) UnA válasza Cyberpunk (#21) üzenetére


UnA
Korrektor

Ahogy Medvetojás is írta, a böngésző nem ér el mást, csak az engedélyezett saját tárhelyét ("helyben tárolt tartalom"), tehát ezt egyszerűen lehet ellenőrizni. Ha elindítod privát / inkognitó módban, akkor nem nagyon van olyan minta, ami alapján egy másik bejelentkezést tiltani tudna.

(#25) Diabolis


Diabolis
tag

Nekem a másik fiókom teljesen jól operál, bár nekem a telefonon két faszabúk és két messenger van.

(#26) Eastman válasza Geller72 (#23) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog

A fb. átformálja, -ta az internetet. Durva az, hogy lényegében egy magáncég.

Ahogy' anno a hipermarketek kinyírták a kisboltokat a környékükön, jókat is, rosszakat is, a fb. is kiolt szinte minden más " környező" portált a dominanciájával. Jókat is, rosszakat is.

A fb. átformálja a világot. Kettőezer év alatt a római katolikus egyház kb. 1,1 milliárd "felhasználót" szerzett. Tudjuk, hogy mézzel, vérrel, a megváltás reménye, vagy büntetés, pusztítás ígéretével, az erkölcsi normáival (melyek társadalmi normákká váltak), a szabályrendszerével. Túlzások nélkül mondható, hogy politikaformáló, és nem csak a körein belüli emberekre hat.

A fb. tizenhárom év alatt 2 milliárd aktív felhasználót szerzett (2004-2017). Elképesztő befolyást gyakorol az egyénre, az ő mindennapjaira, a társadalomra, stb., lásd mint fentebb...

...és durván nem csak a körein belüli emberekre hat.

Érdemes (akár két-három hétre is) megállni, és ezen elgondolkodni.

[ Szerkesztve ]

"Ahol vagyok, oda jöttem."

(#27) Cyberpunk válasza UnA (#24) üzenetére


Cyberpunk
félisten
LOGOUT blog

Ja csináltam, kérik hogy engedélyezzem a sütiket, csak úgy lehet tovább lépni.

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#28) Cyberpunk válasza Cyberpunk (#27) üzenetére


Cyberpunk
félisten
LOGOUT blog

Másik böngészővel is próbáltam, például a hagymával, ami eleve rejti az IP-t, szóval lövésem nincs. Próba ként csinálok egy másik profilt, aztán meglátjuk.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#29) UnA válasza Cyberpunk (#27) üzenetére


UnA
Korrektor

De az miért baj? Ha zárod a sessiont, akkor azokat törli mind.

(#30) hcl válasza futo001 (#7) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Az az ördögtől való!!! :D

Amúgy simán csak elnézte az algoritmus. A cucc ingyenes, semmilyen garanciát nem vállalnak, nincs support. Mit várunk?

@Geller72 : Az idióta piacpörgetés nyírta ki a netet is, már minden csak a reklámozásról szól :S Nekem is rossz emiatt a szájíz.
Pedig ugye egy rakás hasznos dologra is jó, még a fb is sok hasznot tud hajtani, ha normálisan van használva.

@nevemfel : A YT meg elkezdte tiltogatni azokat a tartalomkészítőket, akik blokkolóval nyomják. Beteg ez.

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#31) Eastman válasza futo001 (#7) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog

Engem azert tiltottak, mert azt irtam, hogy "matematikai analizis". Milyen szövegkörnyezetben? Szextánssal? :D

"Ahol vagyok, oda jöttem."

(#32) Geller72 válasza hcl (#30) üzenetére


Geller72
veterán

17 éve a TV-t is nagyjából ezért hagytam el, mert már sokkal idegesítőbb volt, mint amennyire élvezhető. Érezhetően kevesebbet lógok a neten is, amióta minden tele van reklámmal, meg reklámblokkoló kikapcsolására felszólító, full page üzikkel, és/vagy full page reklámokkal. Ha gép elé ülök, azt ma már kifejezetten célzattal teszem, esetgleg az esti info morzsákat átfutom, és kb. itt ki is merül. Régebben alig lehetett kirobbantani a gép elől. A régebbent itt évvel ezelőtt értem kb. :U

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#33) hcl válasza Geller72 (#32) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Én ugyanannyit, csak van Adblock-om :D Mivel a legtöbb dolgomat gépről intézem, szakmai ártalom.

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#34) Geller72 válasza Geller72 (#32) üzenetére


Geller72
veterán

"A régebbent itt 20 évvel ezelőtt értem kb"

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#35) Geller72 válasza hcl (#33) üzenetére


Geller72
veterán

"meg reklámblokkoló kikapcsolására felszólító, full page üzikkel" - ez ugye azért van, mert nekem is van. ;). De akkor is idegesítenek a statikus, full page szarok, mint pl. itt is. Főleg mobilon..

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#36) Fred23


Fred23
veterán

2012-ben töröltem a fiókom, és bár nem tudom, mi jóból maradtam ki emiatt azóta, annyira nem is mozgat. Sokkal zártabb lett az életem, aminek örülök. Ha ott van az ember, óhatatlanul is késztetést érez szerintem arra, hogy az ideálisnál közelebb engedjen magához másokat; nehezebb tartani a távolságot.

(#37) hcl válasza Geller72 (#35) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Azokat az oldalakat meg elkerülöm.
Ha nagyon kell, akkor blokk ki, megnéz, blokk vissza :D

It a PH-n, Telex-en, meg pár egyéb normális oldalon ki van ütve.

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#38) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

Az egyik csoportomban most írta valaki a megoldást.
Amelyik csoportból sok postot jelentgetnek, az keményebb elbánásban részesül. (Gondolom feltételezik, hogy több a renitens.)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#39) Diabolis válasza hcl (#38) üzenetére


Diabolis
tag

Egy G Astra csoportban és egy Fallout csoportban vagyok benne, nem hiszem, hogy bármelyik problémás lenne :D
Ettől még k*pja be a fosbúk. Ha már tilt, legyen pofája indokolni, esetleg válaszolni a hibajegyre.

(#40) hcl válasza Diabolis (#39) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Amúgy igen. De mint mondtam, AS szabványú felület, semmire nem vállalnak garanciát, user kapja be, és szolgáltasson adatot :D

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.