2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • i5 - i5S váltás

    Bizonyára többen értesültek róla már a fórumról, vagy tudni vélik, hogy nemrég váltottam ismét mobiltelefont. Gondoltam leírom a gondolataimat ezzel kapcsolatban, ha már a múltban is készült mindegyikhez egy bejegyzés, ne szakadjon meg a hagyomány. :D

    Igen egy fehér/ezüst 16 GB-os iPhone 5-öm volt, amit nagy megelégedettséggel használtam egy éven keresztül. Hűha egy évig, egy mobil, még a végén megjavulok. :DDD Noha többször eljátszottam a gondolattal, hogy kéne egy nagyobb, mert hát néha jól jönne, például itthon, ha nincs humorom leülni a laptop elé, akkor azért jobb lenne egy nagyobb kijelző, de a mindennapokban jobbnak bizonyult a kicsi, így mindig elkergettem ezeket a kósza gondolatokat. :) Szóval a lényeg, hogy bevált ez a méret. Lejárt a garancia, meg jöttek az új szifonok is. Kis használatból eredő sérüléseink is voltak, így jobbnak láttam, ha cserélek, amíg még nem zuhan be még jobban a használt készülékek ára, és így nagyobb a bukfenc is. Mondjuk az sosem érdekelt, hogy mennyit bukok egy készüléken. Volt hogy egész komolyat is sikerült összehozni. ;]

    Folytatás...

    Cyberpunk 10 éve 27

  • Balaton körbetekerés

    Úgy körülbelül másfél hete fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy az idei szezonra fel kéne tenni a pontot egy nagyobb kerékpártúrával a cégnél úgy is nyári leállás van, szóval időm van rá. A célon sem gondolkodtam sokat, elvégre közel is van nekem, de kellően nagy kihívás is. Így hát kis gondolkodás, meg térkép böngészgetés után eldöntöttem, körbetekerem a Balatont. Azt azért tudni érdemes, hogy idén kezdtem el komolyan, sportszerűen kerékpározni, leszámítva a DH-t, de ott nem is távolságra megyünk. Tehát tavasszal még gyakorlatilag nulla kondícióm volt, és egy 10 km-es táv is megterhelő volt.

    Mindenképpen egy kisebb nyaralással akartam összekötni, nem csak egy nap fel, letekerem, aztán irány haza, így szállást is kellett rendeznem. A problémát nehezítette az időjárás. Végül a hét második felére esett a választásom. Augusztus 14.-én felutazás, 15.-én körbetekerés, 16.-án laza túrázgatás, 17.-én hazautazás. Némi aggodalomra adott okot a csütörtöki időjárás, de késő délután végre elállt az eső is, és habár bizonytalannak ígérkezett a pénteki időjárás, de ennek ellenére bevállaltam, az egész lemondása is megfordult a fejemben, szerencsére jól döntöttem.

    Végül elérkezett a nagy nap is. A túra résztvevői:

    Folytatás...

    Cyberpunk 10 éve 39

  • Aquatrails, avagy megint támad a hülyeség

    Uncsi már a Chematrails? Itt az új Aquatrails. :DDD Ez még nekem is új. ;) Kellemes szórakozást mindenkinek.

    Cyberpunk 10 éve 31

  • Pride az én szememmel

    Üdv minden idetévedt kedves olvasónak. Sokat gondolkodtam, hogy megírjam e ezt a bejegyzést, főleg a téma negatív megítélése miatt, de végül is arra jutottam, hogy ártani már úgy sem tud. Így hát végül rávettem magam a megírására. A címből kiderült már úgy is, hogy mi lesz a téma Budapest Pride 2014-es tapasztalataimat osztanám meg veletek.

    Sokáig az sem volt biztos, hogy egyáltalán ki megyek e erre a rendezvényre. Őszintén bevallom nem vonz a felhajtás, és szerintem nem is ezen a felvonuláson fogjuk az elfogadást kiharcolni. Viszont nagyon kíváncsivá is tett, alapból kíváncsi természetem van, és rengeteg negatív kritikát olvasni, hallani ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban, így hát végül úgy döntöttem, hogy ideje megnézni a saját szememmel mi is ez, nem csak azt, amit a TV-ben, vagy egyéb videókban, hírekben látni. Mert hát szerintem az nem ad teljes képet semmiről. Ugyan így noha több mindent lát, hall az ember egy foci meccsről a TV közvetítés által, de még is más élőben kint lenni rajta, teljesen más az atmoszférája. Így hát 5.-e előtt kb egy héttel eldöntöttem, hogy magam is tiszteletemet teszem rajta. Rövid tervezés után, menetrendek, időbeosztás vártam, hogy eljöjjön a szombat. Később olvashatjátok majd, hogy nem egészen minden a terv szerint történt, de hát ilyenekkel is kell számolni egy hosszabb kiruccanás alatt. Valami mindig közbe jön, hát itt most halmozottan igaz ez.

    Folytatás...

    Cyberpunk 10 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.