2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Télen a bicajon

    Mindig meglep, hogy az emberek mennyire megbotránkoznak azon, ha valaki télen sportszerűen kerékpározik. :D Rendre kapom az értetlenkedő arckifejezéseket, na meg előfordulnak beszólások is.

    Tényleg ennyire furcsa az, ha valaki máshogy csinálja? ;]

    Cyberpunk 9 éve 6

  • A megfontolt mobilvásárlás, a vagy az elmúlt néhány év rövid története

    Nem tudom hányan vannak így, vagy ki mennyire megfontolt vásárló. Én abban az állom világban éltem, hogy tudatos vásárló vagyok, de ez mobiltelefon ügyileg már nagyon nem igaz. Hajlamos vagyok átgondolatlanul csak úgy bevállalósan vásárolgatni, ami épp megtetszik, noha azért az épp aktuális ideológiáimhoz igyekszek ragaszkodni. Azért ahogy öregszem az épp aktuális nézeteim úgy változnak, ahogy a korom. Amikor csak nyomógombos készülékek voltak még gyakran vágytam egy érintőképernyősre. Tudom ott voltak a PDA-k akkoriban még, de azok többnyire ormótlanok voltak. Azt amikor lett olyan is, egy (sose felejtem) Nokia 5800. Miután a lila köd elszállt már nem is annyira tetszett, de hát ez érthető is volt, akkor visszavágytam nyomógombra. Aztán jöttek mentek az érintős készülékek, vágytam a nagyra, mondván a méret a lényeg. Akkoriban már az internetet és főleg az írást tartottam fő kommunikációs formámnak, a Dell Streak még nem vonzott, noha tetszett, hogy ez már nagynak mondható. Végül egy Samsung Galaxy Note-al szálltam be a tepsizésbe, az egyik első fecske voltam az MA-n e téren, talán még páran emlékeznek erre a korszakra. Az általánossá válló csatákra a fórumon, amikkor még a legtöbben értetlenkedtek mondván, hogy minek ekkora, meg mennyire nevetséges az, aki ilyennel telefonál, vagy csak ha használja. Használtam is egy jó ideig, de hát váltani kellett néhány kisebb kitérő után leváltottam iPhone-ra, egy i5-re, ami azért nem egy nagy készülék a Note-hoz képest.

    Folytatás...

    Cyberpunk 9 éve 8

  • Lássuk, ma éppen...

    Gondolom már sokaknak nem új, de úgy érzem meg kell osztanom. Végre egy cikk, ami a lényegre tapint, és a körmükre néz ezeknek a bizonyos oldalaknak.

    Nos erről lenne szó Lássuk, ma éppen mi gyógyítja a rákot!

    Én személy szerint nagyon örülök ennek a cikknek, hogy egy nívósabb oldal is foglalkozik ezzel a nem épp elhanyagolható problémával.

    Mondjuk a tisztesség megkívánja, hogy két oldal válaszreakcióját is linkeljem Tudnod kell, Tudás fája. Ezeket inkább nem kommentelném.

    Cyberpunk 9 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.