2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szifonos lettem

    Végül beadtam a derekamat, és vettem egy iPhone 5-öt.:D Szép fehér. :K És szerintem megérkeztem, ha váltok akkor az már esetleg egy nagyobb szifon lesz. :DDD

    Cyberpunk 11 éve 19

  • Az én tudománytalanságom

    Ma megkaptam, hogy nem szkeptikus vagyok, ha nem materialista hülye, aki nem ért a tudományhoz! Mert nem hiszek, vagy fenntartással kezelem az űrlényes sztorit, hogy az ősi idegenek idelátogattak, és akár még ma is velünk élnek.:D :)) És nem fogadom el, hogy a mai űrkutatás a 60-as évek szintjén mozog. :D

    Vicces, ha megkérem, hogy bizonyítsa, és ne "ilyen keresd meg ott a Google" szintű hozzászólást várok már is én vagyok a tudatlan hülye. :U

    Ez a történet egy Youtube-os ismeretterjesztő film alatt játszódott le a kommenteknél.

    "Nagyon szép nagyon látványos, nagyon népszerű - csak EGYETLEN HANG NEM IGAZ BELŐLE!!!
    Aki kételkednék: nézd meg a Mars-roverek színskáláján láthatú árnyalatot és a meghamisított felvételek színeit! A NASA pedig hivatalosan is elismerte, hogy 60 évig hazudott.
    Az űrkutatás egy helyben topog!Hazudnak a Holdról: nincsen légköre =>1950-60-as évekből légköri viharok és időjárási anomáliák felvételei rendelkezésre állanak!
    Erre szokták azt mondani:kinek hiszel jobban a sdzemednek vagy a NatGeo-nak?"

    A barátunk már ezzel kezd.:D

    De a kérdéseimre a válasz az még viccesebb.:)

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 4

  • Parabólikus doktor

    Parabolikus Doktorok Társasága

    Azért ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben. Hogy lehet ilyet engedni? MTA mit szól hozzá? :U

    Cyberpunk 11 éve 6

  • Jön a...

    Jön a vihar. Jön a HAARP! Mindenki meneküljön! Hiszen minden front okozója a HAARP, mi más lenne? 200 évvel ez előtt is a HAARP volt, meg most is az. Még véletlenül sem a természet! Gonosz cionista összeesküvőket visszaküldtek a múltba a chematrail gépeikkel együtt, hogy már időben megkezdhessék hazánk elleni merényleteiket.

    Szóval 20.-án vigyázni! Esernyő, de inkább esőkabát legyen nálunk, és vegyvédelmi ruha, meg gázálarc is, ja és persze az elengedhetetlen alufóliából készített fejfedő, mert a HAARP tudat manipulatív dolgokra is képes.

    Boldog ünnepeket!;)

    Cyberpunk 11 éve 0

  • Xiaomi a következő...

    És megint egy új mobil.:D Idén már nem is tudom hányadik, de ez most tutinak igérkezik. Na szóval mint tudjátok megváltam nem rég vásárolt Oppo Find 5-ömtől egyéb okok miatt Eredetileg iPhone 5-öt terveztem, de amit használtam az rávilágított arra, hogy az már kicsi lenne, ezért dobtam az ötletet. Lehetett volna egy HTC One-om is idő közben, de szépen eladták a már gyakorlatilag nekem eladott készüléket. Így az is ment a levesbe. És most lett egy Xiaomi Mi2S 32GB.:D A gyengéim a kínai készülékek ez van. :DDD Remélem ez tovább bírja majd mint 1 hónap, minden esélye megvan rá, sebességre nincs panaszom napjaink csúcs hardvere csöcsül benne. :K Noha kamerában meg zenében gyenge.

    Cyberpunk 11 éve 12

  • Re új mobil

    Na szóval mint bizonyára értesülhettetek róla innét-onnét az Oppo szerelem elég rövidre sikeredett. Alig 1 hónapot élt meg nálam a kicsike.

    A váltás oka nem is a készülékre vezethető vissza, ha nem inkább az egyszerűség keresésére. Kell valami, ami csak teszi a dolgát nem kell vele babrálni, telefonos funkcióit lássa el maradéktalanul. Rövid Androidos kitérő után rájöttem, hogy a droid nem az én rendszerem. Na nem azért, mert buta volnék hozzá. Régebben magam is nagyüzemben toltam a "rommolást". Talán kinőttem belőle, lehet.:D De persze "buta phone"-t természetesen nem akarok. WP-ben csalódtam, BB10 nem rossz, de most még kerülném. Így nem maradt más lehetőség mint az iPhone.

    Igen a következő egy iPhone 5 lesz remélhetőleg fehér. Addig is jelenleg egy Motorola Artix 4G-t nyúzok. :DDD Természetesen tisztában vagyok a zártságával az Androidhoz képest, nincs BT fájlküldés meg egyéb hülye megkötések. De maga a rendszer nem ismeretlen számomra, mivel volt már iPad-em, azon szerettem meg lényegében. Tudom elég furcsa lehet tőlem azt látni, hogy én aki a tepsik élharcosa voltam/vagyok egy 4"-es készülékre vált. Élőben nem vészes, sőt talán az eddigi legjobb érintőpanel van benne, amit érintőkijelzős pályafutásom alatt megnyomkodtam. Volt Nokia Lumia 920-amat dicséret illeti, mivel talán eddig az járt a legközelebb ehhez a szinthez.

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 26

  • Kontrollblog

    Alapjában véve cenzúraellenes vagyok az internettel kapcsolatban, de az ilyen oldalak után link komolyan megfordul a fejemben talán nem is lenne baj. Egyébként ma én is láttam csíkokat az égen, szóval örülök, hogy minket/engem sem hagynak ki.:D Ráadásul a keleti országrészben kialakult viharért is a HAARP tehet. Semmi kétség. :K

    Bocs, de kinyílt a bicska a zsebemben. De nem az ilyen oldalak a fő gond hanem az, hogy vannak akik ezt szó szerint elhiszik. A firkásznak nem tudom mi a célja a népbutításon kívül.

    Cyberpunk 11 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.